Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Giełda w Katowicach

Giełda w Katowicach

Mam pytanko czy jest w Katowicach lub okolicy jakas gielda z gadami?

Re: Giełda w Katowicach

Witam.
    Nie jestem pewny na 100 % ale na 95 % moge ci powiedziec ze gdziesz w Katowicach jest taka gielda tylko , ze jest jeden problem... Zeby na nia wejsc musisz miec zarejestrowana dzialalnosc (musisz miec wsklep ZOO'logiczny).
    Sam chcialem tam isc ale niestety...

P.S. Swoja droga to jest bezsensowne , ze zeby sie dostac na taka gielde trzeba miec dzialalnosc , powinni nadtym pomyslec.

Pozdr.
    VooDoo

to giełda dla hurtowników a nie dla ludzi którzy chca kupić jednego węzyka za drobne poprostu tam nie ma zawracania d.. tylko konkretny handel dla detalistów są sklepy lub znajomi hodowcy.

gielda jest w starej hali huty baildon, ale tak jak mówił Wiciu, nikt kto nie ma działalności gospodarczej tam nie wejdzie. gielda jest w każdy poniedziałek o 16:00

Moze to bedzie glupio wygladac ale to ja pierwszy napisalem , ze bez dzialalnosci gospodarczej sie tam nie wejdzie.

Pozdr.
    VooDoo

Jak się chce to się wejdzie bez działalności też

elprzemas
    Guest

no to ja chces takeigo hodowcy ze swietochlowic,chorzowa,katowic,bytomia co hoduje ptaszniki...prosze o kontakt kupie pare !!!

elprzemas
    gg: 3049618
    przemoss@o2.pl

Cześć

ota ma rację. Ja byłem na tej giełdzie raz wujkiem a potem wchodziłem kilka razy sam bo się trochę dogadałem z panią "Szefową", zapłaciłem 8 zł za wejście jednorazowe i... pełno gadów, płazów, ptaków, rybek, akcesoria dla terrarystów, dla hodowców zwierzątek różnych, a znajdą się również gryzonie.
    Wszystko i dla wszystkich!
    Chociarz dla ludzi bez działalności wstęp jest ograniczony.

Pozdrawiam wszystkich terramaniaków

========================

Brachypelma smithi L2 - "Spike"
    Brachypelma vagans L1 - "Mike"

Uprawnienia umieszczania postów