-
Kradziez w Gekonie!
Elo!
Przed chwila w radiu Tok Fm wypowiadal sie pan ze sklepu Gekon w Lublinie. Podobno zlodzieje ukradli mu agamy brodate........SRASZNE!!!
Marysia
-
Re: Kradziez w Gekonie!
Pan ze sklepu miał szczęście że nie ukradli jego.
-
-
oto Polska znieczulica( komuś coś się stało...hahahahahah).
-
oto Polska znieczulica( komuś coś się stało...hahahahahah).
-
Nie sadze zeby byl to chwyt reklamowy. Poza tym ja nie uwazam tego za smieszne. Adres strony:
http://www.gekon.lublin.pl/
Poczytajcie sobie to co jest na stronie glownej
Pozdro
Marysia
-
u konkurencji (www.terrarystyka.com.pl) jest notka na ten temat. Sklep rzeczwiście dużo stracił. Szkoda. Wielka szkoda.
-
Jestem z lublina i powiem ze jest to cios w plecy dla tego miasta
Sa sklepy zoologiczne ale ten naprawde jest i mam nadzieje ze bedzie dobry!! Duzy wybor-naprawde polecam. Choc szef powinien sie czesciej usmiechac !!!
-
Wielkie dzięki za radę. Popracuję nad tym Jeżeli chodzi o sklep naprawdę stało się tak, że większośc zwierząt (95 %) zginęło. Mam nadzieję, że przynajmniej trafiły w ręce kogoś kto ma o nich pojęcie, ponieważ bardzo by mi było żal jeżeli zwierzęta zdechły by przez zaniedbanie. Jeżeli chodzi o kradzieź w przeciągu miesiąca zaproponujemy ofertę jeszcze bardziej bogatą. Trzeba żyć dalej. Mam nadzieję że jednak zwierzęta i tak prędzej czy później się znajdą, ponieważ Polska jest bardzo a to bardzo mała, a świat ludzi do których mogły trafić jeszcze mniejszy.
Uprawnienia umieszczania postów