Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: ZASTANAWIA MNIE.....?????????

Re: ZASTANAWIA MNIE.....?????????

Ha ha ha

Nie rozśmieszaj mnie!
    Jak ci się dziwnie pisze do faceta to pisz do facetek...

Każdy wie że boa constrictor jest wężem wprost stworzonym do terrarystyki. To typowy przyklad węża który spelnia wszystkie wymagania -jest latwy w hodowli, nie jest agresywny, nie rośnie zbyt duży, nie sprawia problemów jeśli chodzi o pobieranie pokarmu.

Zanim coś napiszesz to wcześniej pomyśl...

Pewnie ,żę boa to łatwy w hodowli wąż jeżeli ktoś wogóle ma pojęcie o hodowli węży.Tak jak napisał reed ludzie dziwnie do tego podchodzą.Ja cały czas muszę tłumaczyć ludziom ,żę jest to wąż niejadowity ale i tak słyszę jak mówią "a możę ma jakiś jad ską wiesz",kiedyś mnie to denerwowało teraz się tylko śmieję.A co z tego jak mnie mój wąż ugryzie(niejadowity) przecież to normalne,jak się ktoś tego boi to niech nie hoduje węży i kupi sobie np.rybki.Ale jak ktoś ma ochotę hodować węża to niech się dowie o nim ile tylko może , zapewni odpowiednie dla danego gatunku warunki i powodzenia, tak się zaczyna.pozdrawiam wszystkich

Rybki też mogą być niebezpieczne. Mnie ugryzła pielęgnica jak poprawiałem kamienie w akwarium.
    POZDRAWIAM

Wlasnie .
    Mi kiedys dachowka spadla na auto (4,5 banki w plecy)
    Czy wobec tego nie powinnismy wychodzic z domu ?? :P

xol
    Guest

to właśnie ludzie co pchają łapy do akwarium powinni raczej hodować chomika...

Chomiki tez moga pogryzc
    swinki morskie tez.
    kazde zwierze przestraszone moze zaatakowac

Uprawnienia umieszczania postów