-
POZNAN sklepy
"Zoo Franowo" Galeria M1
tel/fax 652 77 27
"Zoo Piatkowo" Galeria HIT - ul. Opieńskiego
tel/fax 662 35 25
Sklep zoologiczny "Sara"
ul. Niegolewskich 14
tel. 864 00 02
Sklep zoologiczny
os. Lecha 43, Paw. "Orle Gniazdo" 1 pietro.
tel. 877 88 26
"ZooLand"
ul. Dąbrowskiego (na wysokosci AM)
....
Panorama
....
jakby ktos szukal cos o sklepach w Poznaniu to odsylam na te adresy
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=1584&t=1584
http://www.terrarium.ht.pl/forum/rea...=111&i=58&t=58
jesli znacie jeszcze jakies adresy sklepow gdzie mozna kupic gady lub swierszcze w Poznaniu to prosze tu napisac. Ciagle sie ktos pyta wiec lepiej to wkoncu zebrac w jedno miejsce
Pozdrawiam poznaniakow
-
Re: POZNAN sklepy
Uzupełnie dane o zoolandzie
ZOOLAND
sklep zoologiczny
Roman i Tomasz Czarneccy
ul.Dąbrowskiego 72
60-523 Poznań
telo-61)8-66-90-78
Sklep czynnyon-pią:10-18 , sobota:10-14
Strona www:www.zooland.prv.pl
-
ja polecam sklep na os.wichrowe wzgórze 6 /klatka L , sklep ma swierzszcze przez cały rok troche węży,jaszczórek pająków , rybek .i sprzedawca zna sie na wszystkich zwierzętach które sprzedaje . polecam serdecznie!!!!
-
Polecam sklep na Wildzie, na małej uliczce Głęboka (między Górną Wildą a Dolną Wildą) - mają tam żółwie stepowe, czerwonolice, świerszcze, ostatnio też widziłem gekony. Oprócz tego jakieś papugi, co nieco ryb i gryzoni(mimo to jest tam czysto!).Obsługa jest miła, facet zna się na rzeczy. Polecam.
Pozdrawiam, Dzierza
-
Ja polecam sklep na Piątkowie koło osiedla Jagiełły sklep nazywa się ZOO Market, jest jeszcze jeden sklep tej samej firmy na Głogowskiej. Jest super obsługa i zwierzątka mają zdrowe, Jest niestety jeden minus nieco wysokie ceny w porównwniu do sklepu na Niegolewskich ale za to Obsługa rewelka.
Pzdr.
-
no ja tam bylem dawno dawno temu... ale bardzo mi sie podobal ten sklep no i ta mila mloda pani z ktora mialem przyjemnosc rozmawiac ;-)
(a jesli ktos nie wie gdzie to jest dokladnie to moge troche przyblizyc czyt. zamieszac - sklep jest pomiedzy osiedlem Jagiełły a nowymi 13stkami na os. Chrobrego na trasie od remizy strazackiej na zakrecie....)
Pozdro
Uprawnienia umieszczania postów