Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: POZNAN sklepy

POZNAN sklepy

"Zoo Franowo" Galeria M1
    tel/fax 652 77 27

"Zoo Piatkowo" Galeria HIT - ul. Opieńskiego
    tel/fax 662 35 25

Sklep zoologiczny "Sara"
    ul. Niegolewskich 14
    tel. 864 00 02

Sklep zoologiczny
    os. Lecha 43, Paw. "Orle Gniazdo" 1 pietro.
    tel. 877 88 26

"ZooLand"
    ul. Dąbrowskiego (na wysokosci AM)
    ....

Panorama
    ....

jakby ktos szukal cos o sklepach w Poznaniu to odsylam na te adresy
    http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=1584&t=1584
    http://www.terrarium.ht.pl/forum/rea...=111&i=58&t=58

jesli znacie jeszcze jakies adresy sklepow gdzie mozna kupic gady lub swierszcze w Poznaniu to prosze tu napisac. Ciagle sie ktos pyta wiec lepiej to wkoncu zebrac w jedno miejsce

Pozdrawiam poznaniakow

Re: POZNAN sklepy

Uzupełnie dane o zoolandzie
    ZOOLAND
    sklep zoologiczny
    Roman i Tomasz Czarneccy
    ul.Dąbrowskiego 72
    60-523 Poznań
    telo-61)8-66-90-78
    Sklep czynnyon-pią:10-18 , sobota:10-14
    Strona www:www.zooland.prv.pl

ja polecam sklep na os.wichrowe wzgórze 6 /klatka L , sklep ma swierzszcze przez cały rok troche węży,jaszczórek pająków , rybek .i sprzedawca zna sie na wszystkich zwierzętach które sprzedaje . polecam serdecznie!!!!

Polecam sklep na Wildzie, na małej uliczce Głęboka (między Górną Wildą a Dolną Wildą) - mają tam żółwie stepowe, czerwonolice, świerszcze, ostatnio też widziłem gekony. Oprócz tego jakieś papugi, co nieco ryb i gryzoni(mimo to jest tam czysto!).Obsługa jest miła, facet zna się na rzeczy. Polecam.

Pozdrawiam, Dzierza

Ja polecam sklep na Piątkowie koło osiedla Jagiełły sklep nazywa się ZOO Market, jest jeszcze jeden sklep tej samej firmy na Głogowskiej. Jest super obsługa i zwierzątka mają zdrowe, Jest niestety jeden minus nieco wysokie ceny w porównwniu do sklepu na Niegolewskich ale za to Obsługa rewelka.

Pzdr.

no ja tam bylem dawno dawno temu... ale bardzo mi sie podobal ten sklep no i ta mila mloda pani z ktora mialem przyjemnosc rozmawiac ;-)

(a jesli ktos nie wie gdzie to jest dokladnie to moge troche przyblizyc czyt. zamieszac - sklep jest pomiedzy osiedlem Jagiełły a nowymi 13stkami na os. Chrobrego na trasie od remizy strazackiej na zakrecie....)

Pozdro

Uprawnienia umieszczania postów