Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: SKLEP Z PTASZNIKAMI :3MIASTO

SKLEP Z PTASZNIKAMI :3MIASTO

poszukuje sklepu gdzie mozna kupic ptaszniki w cenach umiarkowanych (normalnych) b.smithi-40zl i inne a pozatym to bylem na ul.swietojanskiej w gdyni i chcialem kupic ptasznika smithi gej ktory tam pracowal nadymal sie i reszcie orzekl "nie mamy takowych tylko albopilosium a jak chcesz smithi to moge zamowic ale to najdrozszy pajak tak wiec bedzie on kosztowal 400 zl!!!!!!!!!!!!!! pomyslalem chyba go poj***** tak wiec mam zamiar kupic pajaka ale po normalnej cenie
    i zastawiam sie czy ktos wie czy jest jakis sklep w trojmiescie z takowymi rzeczami (nie mam zamiaru kupowac przez internet z widomych powodow)
    prosz o namiary
    z gory thanks kontakt:mail 502355980 lub gg3483939

Re: SKLEP Z PTASZNIKAMI :3MIASTO

co to są widome powody ?

Ja mogę wysłac Ci młodego smithii za 30 PLN + 5 złotych za wysyłkę priorytetem - dostaniesz go w ciągu 24 godzin - a zapłacisz dopiero po odbiorze.

pewnie ze chce ale musze sie najpierw kase zdobyc !
    teraz nie mam a bede mial w nowym tygodniu wiec na poniedzialek bys mogl wyslac ....by bylo wporzo
    a tak z calkiem innej beki:
    jakiej on jest wielkosci bo na razie terrarium nie posiadam ale slyszalem ze mlodego pajaka mozna hodowac w np. sloiku
    tak wiec bym go chcial ale na czym polega jeszcze ta wysylka proiorytetem ?
    jakbys mogl wyslac to napisz mi skad masz te pajaczki
    chce przynajmniej cos wiedziec Rozmnozyles czy kupiles???

biore w poniedzialek jakbys mogl wyslac priorytetem
    a odpowiedz mi na mail to ci napisze adres.....

skywalk
    Guest

mlode smithii

`bry wieczor..niedawno znalazlem Twojego posta na tym forum czy ta oferta z smithii jest dalej aktualna..jesli tak odezwij sie umowilibysmy sie co do szczegolow...pozrowienia

W 3 mieście jest straszna lipa z jakimikolwiek zwierzakami (poza myszami może
    Jak chcesz przeżyć szok to jedź do King Kross w Gdańsku i możesz tam dostać smithi na miejscu za ... 499 zł (i zdaje sie nie jest to dotosły pająk

pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów