-
Re: Foto
ale kraby lubia sie chowac i na ladzie i pod woda, fajnie by bylo gdyby kryjowka pod woda jednoczesnie byla wyjsciem na lad, np moj krab tylko i wylacznie chowa sie pod woda ale mysle ze to upodobanie poszczegolnych krabiszonkow chociaz kraby mojego znajomego wszystkie 3 jak jedno cialo siedzamy nad woda przyczepione do korka ...
pozdrawiam Aga W.
-
dzieki za pod powiedz wolanga ja szukałem na tej stronce i znalazłem tylko jedna fotke akwarium teraz mam troche inaczej zrobione akwarium moze za pare dni dma fotke to je ocenisz ale i tak dzieki za odpowiezi narazie
-
a oto fotka mojego krabiszona!!!!!!!!!!!!!!!1
-
fajne ma oczki
-
a oto jeszcze jedna fotke mojego kraba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Kup partnerke swojemu krabowi wygląda na samotnego :>
-
co ty nigdy bym nie kupił drugiego kraba to akwarium pozniewz po pierwsze nie da sie je rozmnozyc w niewoli a po drugie wiekszy by zjadł mniejszego
-
Wszystko sie daTo kup kraba tej samej wielkości moj znajomy trzyma kraby tej samej wielkości i jest spoX.Gorzej bylo jak jedna sztuke mnejszą wpuścił.
-
ja nie chce ryzykowac bo duzo osob pisze ze to nie ma sensu i zreszta ja mam małe akwarium wiara pisze ze przewaznie jeden je drugiego jak ktorys ma wylinke bo w ten czas kraby sa bezbronne dlatego wole nie ryzykowac
Uprawnienia umieszczania postów