Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: zamowienie w biofilu

Moby_
    Guest

zamowienie w biofilu

chcialbym zamowic terrarium w biofilu.
    O akcesoriach itp. napisac czy jest moze jakis "wachlarz"akcesorii do wybrania??

[RED-689]
    Guest

Re: zamowienie w biofilu

Cos zdaje mi sie ze to male niedociagniecie strony. A faktycznie przydalo by sie cos takiego....

muszu
    Guest

Z tego co ja tam wyczytałam to wysyłają tylko zwierzęta i rośliny waga do 5kg. Więc nie wiem czy można zamówić terra. Chyba że do firmy i wtedy oni się tym opiekują.

sułek_
    Guest

dokładnie o to chodzi...
    nie znalazłem w Polsce przewoźnika, który za normalne pieniądze weźmie odpowiedzialność za transportowany zbiornik szklany (jakikolwiek)
    oni w trakcie przełądunku rzucają paczkami gdzie popadnie - wiem bo muszę cuda wyczyniaćaby zabezpieczyć wysyłane rośliny i zwierzęta aby dojechały bez uszkodzeń....
    ale i tak niedługo pojawi się oferta dot. wykonania terra z wyposażeniem na zamówienie..

doktor_mengele
    Guest

Witam, jeśli jesteś zainteresowany zakupem terrariów na zamówienie to pisz do mnie na mail.
    Pozdrawiam
    Josef

doktor_mengele
    Guest

Ja znam takie firmy np Servisco z ubezpieczeniem przewozu (jak się ubezpieczy paczuszkę to się im nie opłaca jej stłuc :-) a poza tym zależy co się rozumie pod pojęciem rozsądne pieniądze. Może mają marżę 200% w stosunku do kosztów, ale niektórzy mają 300%, zwłaszcza handlarze zwierzątek :-)
    Pozdrawiam
    Josef

PS. Może koszty byłyby także niższe gdyby producent powstrzymał się od próby zarabienia wspomnianych kilkuset % zamiast np 50

sułek_
    Guest

Mówisz:
    jak się ubezpieczy paczuszkę to się im nie opłaca jej stłuc :-)

to dlaczego prawie zawsze tłuką?
    procesuj się potem z nimi i wysyłaj faktury zakupu poszczególnych części terra aby wycenić jego realną wartość
    jak wyślesz terra i ubezpieczysz je na 1000zł to g. zobaczysz nie pieniądze od jakiejkolwiek firmy wysyłkowej
    nie próbowałeś-spróbuj

MŁODA
    Guest

Jesli jestes zainteresowany to moge zrobic terra na zamowienie. Napisz na e-mail wrednyantos@interia.pl

tomasz kossakowski
    Guest

Poszukuję pary gekonów do terrarium

Uprawnienia umieszczania postów