-
Re: Fajne terra dla Trimeserusów ;-)
Siema!!
Dzięki za pochwały. Sir to terra co chcesz nabyć jest mniejsze ale prawie identyczne ;-) Jeżeli chodzi i zabezpieczenia i bezpieczeństwo.. mam juz zamówiony u szklarza zamek (taki jak do gablot) wiec nie ma szansy żeby wąz wyszedł. ( chyba że ma wytrych w kloace....i do tego potafi nim operować przez szkło.....) Druga sprawa...trimki nie atakuja wszystkiego co sie rusza. Ale to zalezy od osobnika. Ja nie mam żadnego stresu jak coś robie w terra. Wszystkich operacje wykonuje za pomoca pęsety. Nie ryzykuje.
-
Spox-moje trimki są na tyle oswojone,że na ręce można brać!! To prześlij mi cenę na maila-tego i tego mniejszego.
Pozdrawiam...
-
"Druga sprawa...trimki nie atakuja wszystkiego co sie rusza. Ale to zalezy od osobnika. Ja nie mam żadnego stresu jak coś robie w terra. Wszystkich operacje wykonuje za pomoca pęsety. Nie ryzykuje"
slodkie jest zycie w blogiej nieswiadomosci, przynajmniej do pierwszego razu...
Sir_bonzo mam nadzieje, ze nie zdziwisz sie gdy u Twoich drzwi stanie zaloga Dzi...
Pozdrawiam
Mark0wy
-
oj zdziwie się,bo nikt poza mną nie wie gdzie je trzymam...
-
Węży jadowitych, a już na pewno żyworodnych nie trzyma się w terrariach z przesuwanymi drzwiczkami. Młode, które przychodzą na świat czasem w nieoczekiwanym momencie, wręcz uwielbiają wciskać się między szyby. W razie problemów podaję kontakt z Centrum Informacji o Jadach w Niemczech. W nagłych wypadkach można dzwonić przez całą dobę.
http://www.meb.uni-bonn.de/giftzentr...maculatus.html.
-
no fajne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
-
bonzo moge cie prosić żebyś ich na łapy nie brał?
-
Ok.
Ale nie chodzi o te od Ciebie.
Pozdrawiam
-
Terrarium jest bardzo ładne. Na temat zabezpieczeń nie będę się wypowiadać, bo się nie znam na tym, ale wystrój fajny
-
Siema!! Dziękuje wszystkim za słowa uznania. Dziękuje również dr. Robertowi za ważan wskazówkę. Postaram sie jak najszybciej rowiązać ten problem. DZIĘKUJĘ!!
Uprawnienia umieszczania postów