Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Tanie terraria w Warszawie

Tanie terraria w Warszawie

Mam pytanie gdzie mozna w Warszawie dostac tanie terraria badz tanio je zbudowac...???
    Z gory dzieki za odp.
    Pozdrawiam.

Re: Tanie terraria w Warszawie

Zadzwoń na Pl.Unii Lubelskiej -widzialem u nich kiedyś fajne terra ale nie wiem po ile je robią.

robia tez na fieldorfa

ja kupiłam terrarium a akuariusie na górczewskiej w nowym sklepie zoologicznym przy hicie na górczewskiej 85 na 53 cm za 100 polecam!!!

Edyta
    Guest

W zoologicznym przy ul.Jagiellońskiej na zamówienie.

Loke
    Guest

a czy ktos podjolby sie zabudowy wneki dla lega (warszawa)?????????

Wojtecki
    Guest

Extra terraria szklane , ładnie klejone , z metalową siatką -profesjonalnie wykonane to widać i dzrzwiczkami przesuwnymi na prowadnicach z boczku w różnych wymiarach od małych po duże również na zamówienia indywidualnych klientów ,po przyzwoitych cenach biorąc pod uwagę wygląd.Dostępne są w sklepie na ulicy Krępowieckiego 3 - Wola, uliczka łącząca Górczewską z Olbrachta .Polecam sam takie zanabyłem

Co dla was jest tanio??

Wojtecki
    Guest

Ja mówiłem o w miare solidnym wykonaniu za przyzwoitą cene...Nie zawsze tanio znaczy dobrze moim skromnym zdaniem , a zazwyczaj jak życie uczy- tak nie jest.Pozdrawiam

Polecam niedawno otwarty sklep Diskus-zoo ul.Radzyminska 153.
    Profesjonalny sklep typowo akwarystyczny, mają w ofercie terra i wykonuja na zamówienie. Posiadają świetlówki, witaminy a pozostały osprzęt terrarystyczny załatwiają na zamówienie. Sklep jest wg wielu uważany za bardzo tani aprzy tym ma bardzo dobrą obsługę. Naprawdę polecam.

Uprawnienia umieszczania postów