-
Tanie terraria w Warszawie
Mam pytanie gdzie mozna w Warszawie dostac tanie terraria badz tanio je zbudowac...???
Z gory dzieki za odp.
Pozdrawiam.
-
Re: Tanie terraria w Warszawie
Zadzwoń na Pl.Unii Lubelskiej -widzialem u nich kiedyś fajne terra ale nie wiem po ile je robią.
-
-
ja kupiłam terrarium a akuariusie na górczewskiej w nowym sklepie zoologicznym przy hicie na górczewskiej 85 na 53 cm za 100 polecam!!!
-
W zoologicznym przy ul.Jagiellońskiej na zamówienie.
-
a czy ktos podjolby sie zabudowy wneki dla lega (warszawa)?????????
-
Extra terraria szklane , ładnie klejone , z metalową siatką -profesjonalnie wykonane to widać i dzrzwiczkami przesuwnymi na prowadnicach z boczku w różnych wymiarach od małych po duże również na zamówienia indywidualnych klientów ,po przyzwoitych cenach biorąc pod uwagę wygląd.Dostępne są w sklepie na ulicy Krępowieckiego 3 - Wola, uliczka łącząca Górczewską z Olbrachta .Polecam sam takie zanabyłem
-
-
Ja mówiłem o w miare solidnym wykonaniu za przyzwoitą cene...Nie zawsze tanio znaczy dobrze moim skromnym zdaniem , a zazwyczaj jak życie uczy- tak nie jest.Pozdrawiam
-
Polecam niedawno otwarty sklep Diskus-zoo ul.Radzyminska 153.
Profesjonalny sklep typowo akwarystyczny, mają w ofercie terra i wykonuja na zamówienie. Posiadają świetlówki, witaminy a pozostały osprzęt terrarystyczny załatwiają na zamówienie. Sklep jest wg wielu uważany za bardzo tani aprzy tym ma bardzo dobrą obsługę. Naprawdę polecam.
Uprawnienia umieszczania postów