-
Re: SKLEP WARSZAWA
gdzie i kiedy odbywa sie gielda w warszawie???? (wiem ze sklepy zaopatruja sie tam w srody w sprzet a w piatki w pokarm i zwierzaki)
-
Ja z koleji polecam sklepik "Skalar" na Woli na ul.Krepowieckiego 3 (uliczka laczaca Gorczewska z Olbrachta ).Wlascicielka jest przesympatyczna i do tego bardzo ladna...Zakupuje u niej swierszczyki dla mojego albopiloska (zamawiam i odbieram ).Towar pierwszorzedny...place 10zl...i jaka mila obsluga.Dodatkowo jest sporo rybek ,zolwie czerwonolice,rozne ptaszki-naprawde w swietnej kondycji.Sklep zdecydowanie postawil na jakosc w tym wzgledzie.Zwierzatka terraryjne mozna zamowic , a z czasem pojawia sie w sprzedazy biezacej , no coz sklepik jest mlody i sie rozwija . Jak komus jest po drodze niech wstapi...Polecam
-
Nawet dzisiaj zanabylem maczniaczki dla mojego pajaczka .Poprosilem w zeszlym tygodniu ze bede odbieral i sa...Wkrotce beda extra teraria szklane ,z dzwiczkami przesuwnymi szklanymi ,i metalowa siatka profesjonalnie wykonane w roznych rozmiarach.Tak wiec sklepik sie rozwija ,warto zajrzec i zapytac o konkretna sprawe -obsluga klienta nie tuzinkowa , jak nie bedzie na juz napewno przywioza!
-
to prawda - o kameleonach zero pojecia niestety.
slyszalam ze nie warto kupowac swierszczy w kakadu i galerii mokotow - sa czyms faszerowane (zaznaczam, ze slyszalam tę pojedyncza opinie od osoby, ktora sie zna i sama ma sklep - ale nie w warszawie)
-
Polecam niedawno otwarty sklep Diskus-zoo ul.Radzyminska 153.
Profesjonalny sklep typowo akwarystyczny, mają w ofercie terra i wykonuja na zamówienie. Posiadają świetlówki, witaminy a pozostały osprzęt terrarystyczny załatwiają na zamówienie. Sklep jest wg wielu uważany za bardzo tani aprzy tym ma bardzo dobrą obsługę. Naprawdę polecam.
-
mozesz podac jakies namiary (nr.telefonu) do tego sklepu.Intersuje mnie zakup Legwana Zielonego
-
jezeli lubicie male sklepiki z tanimi swierszczami to moze nowootwarty sklepik "uaru"na tarchominie? Maja tam swierszcze po 8 zl pudelko. Gadow maja malo ale za to zadbane. Jeden ze sprzedawcow niezle zna sie na pajakach i mozna u nich zamowic rozne gatunki. Pozatym plywa tam sporo rybek.
-
Nigdy o nim nie słyszałam, proszę podaj adres!
Uprawnienia umieszczania postów