Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: SKLEP WARSZAWA

SKLEP WARSZAWA

Jest mały sklepik na Pl.Unii Lubelskiej.
    Tel./022/8250761 -można tam sprowadzać zwierzęta na zamówienie.
    Ja osobiście zaopatruję się tam w świerszcze /10zł za pudełko/.
    Sklepik pomimo że malutki sprawia wrażenie dobrego. Nie wiem jak ceny innych zwierząt ale warto tam zajrzeć.

Re: SKLEP WARSZAWA

Jest sklepik na ul. Fieldorfa (skrzyżowanie z Ostrobramską) razem ze sklepem ogrodowym. Atrakcyjna młoda obsługa blond, bardzo fajnie urządzone terra utrzymane w czystości. Sporo róznych gatunków gadów i plazów (kilka węzy, bazyliszek vitataus, legwany, agamy, gekony, zółwie, traszki, kumak dalekowschodni, ptaszki i rybki). Sam tam kupuje w piatki swierszcze i/lub klaraczany pokarmowe. Czasem kupuje rybki pokarmowe: karasie i gupiki. Cikewa sprawa - maja teraz w sprzedazy elementy dekoracyjne do terra - plaskie kamieie, ciekawe konary b. tanio.

Silicon musze tam podjechac....a co do nory to racja zdarzylo mi sie tam wleciec....pozatym jest sklep "centrum egzotyki" obok geant ursynow tam tez warto wpasc...lecz ceny nie zawsze sa ok
    pozdro.

Wątku z nora nie załapałem, sorry. Zas podoba mi sie to ze ludzie sie ciesza z tego co robia i to jest pozytywne. Polecam Ci rybki pokarmowe, wedlug mnie powinny byc bardzo zdrowe (minerały) , swietnie podskakuja po muchu co wabi jaszczurki. Za kawal podskakującego mieska ok 4-5 cm placisz 80gr. Co jest w Geant Ursynów?

W tych sklepach typu Geant są straszne ceny. Zresztą to są sklepy zagramaniczne lub zagramaniczne są hale targowe czyli budynki.
    Ja staram się robić zakupy/zoo/ u Polskich sprzedawców. Nie są to takie molochy i często obsługa jest lepsza. Dajmy zarobić "naszym":-)
    Ostatnio widziałem w Geant na Pradze jak koleś-sprzedawca "dzigał" dla zabawy linijką w odwłok pająka. Dobrze tam muszą zarabiać bo pająk miał całą wyczesaną dupę a takiego spajderka nikt przecież nie kupi.
    Nie zależy im widocznie.

dzerk
    Guest

On nie mowil o Geant tylko o sklepie OBOK Geant "Centrum Egzotyki siem nzaywa. Sam tam ropie zakupy gdyż jest to jedyny sklep na ursynowie gdzie mozna nabyc swierszcze za normalna cene ( w Galerii Mokotów licza sobie 12 zł za pudelko )
    Pozdrawiam

zgadzam sie dzerk i jedyny na ursynowie gdzie mozna cos wiecej kupic niz normalne trociny siano itp. tam panowie maja all i dotego ceny nie tak wysokie nie wspomne ze wystepowali juz w TV w programie na temat zwierzat domowych ))

Dzerka mowil[b]lam<\b> ) i dokladnie obok geanta
    pozdro.

ups cos sie bold zwalil ;P

Ten na Pl.Unii Lubelskiej rzeczywiscie niezly. Odradzam za to kupowanie na Bielanach wszystko drozsze o kilka zlotych na sztuce np. na Pl. Unii Lubelskiej pojemnik do przenoszenia zwierzat 9 PLN na Bielanach 14-16 PLN

co do sklepu przy Geant to uwaga bo sa 3 obok siebie!! ten ostatni (najblizej od Pulawskiej) z duza zolta tablica "centrum egzotyki" jest ok choc ostatnio 2 razy sie zawiodlem bo mieli pustke na polkach a pudelka ze swierszczami byly nieco ubozsze niz zawsze a drewnojady sztywne ( pare dni temu juz sie poprawilo a i obsluga jest na +.
    Niestety nic tam nie wiedza o kameleonach...

Uprawnienia umieszczania postów