-
Zaszalałem!!
Tak jak w temacie!Zaszalałem!Kupiłem sobie P. Ornate!!
Do tej pory miałem tylko Kędziora,który mi padł na paraliż!
I w chwili obecnej mam Avicularia avicularia po L6 i skorpiona włoskiego!
Się tak zstanwiam czy nie będę miał problemów w chodowli, bo przecierz ten pajak
jest szybki, agresywny, i jadowity!A nie jestem az tak bardzo
doświadczonym chodowcą!
Co wy na to??
Pozdrawiam!
-
Re: Zaszalałem!!
Bardzo mądrze postąpiłeś....kupiłeś poecilotherie a teraz się zastanawiasz czy dasz sobie z nią radę... nie skomentuje tego , ale opiekuj się nią odpowiedzialnie i powinno być dobrze a jak poczujesz że nie dajesz rady to ją sprzedasz // oddasz// zamienisz.
-
Nie nie oto chodzi że kupiłem i zastanawiam sie czy dam sobie rade, może zle to ujołem,
poprostu jestem zajebiście zadowolony że se ja kupiłem tak szybko,inni moi kumple srają ze strachu na myśl o trzymaniu tego potwora w chacie!!
A ja właśnie jestem zadowolony!Tak szczerze to miałem zamiar ja kupić na samym początku chodowli, ale chciałem obadać jak to jest z innymi ptasznikami!!Nie odrazu takiego.. no wiecie!!
-
To dobrze, nabierzesz doswiadczenia i nauczysz sie respektu.
... oby.
-
albo Cie zagryzie na smierc <lol>
-
heh w morde, ja nie rozumiem po co sie zastanawiac czy sie da rade jak i tak juz kupiles ornatke. I to ze kupiles ornate wczesniej niz Twoi koledzy ktorzy sraja po gaciach to nie jest powod do dumy. Chcesz szpanowac ze masz ornate? mi sie wydaje ze nie o to chodzi w terrarystyce:/
-
to był Twój błąd - człowiek uczy sie na błedach
-
albo i sie nie nauczy bo go zje :lol:
-
michaśśś napisał(a):
> to był Twój błąd - człowiek uczy sie na błedach
cudzych
-
spoko napewno dasz sobie rade moim pierwszym pajączkiem był P.murinus:] mam go od jakies L2 a juz jest L7 tylko ze musisz z takimi pajakami bardzo uwazac.Pozdro
Uprawnienia umieszczania postów