Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: SKANDAL!!!

Re: SKANDAL!!!przestańcie

kurcze mowimy to zawsze o winie sklepow, ale jak ja mowie klientowi przez 30 minut ze ta "nereczka"(to cos dla zowli) nie nadaje sie, to nic nie daje, albo slysze panie ja sie na tym znam, i jeszcze zjebka ze on tak robi i jest wszystko oki, owszem sklepy zoologiczne nie sa tez bez winy w wielu sa okropne warunki, ale nie zmieni sie to dopuki nie zmieni sie mentalnosc ludzi widzac ze zwierzeta sa w zlych warunkach nalezy mowic o tym wprost pracownikom, a jak to nic nie daje to postraszyc, popieram takie wlasnie dzialanie

lipton
    Guest

Re: SKANDAL!!!

do dr roberta. są 3 gatunki żab w polsce które nie są pod ochroną. stwirdzenie że wszystkie jest prawie prawidłowe. czepiacie sie sklepów a sa mi sprzedajecie weże bez papierów i jadowite. to sie nie tyczyło dr roberta

Czy są jakieś osoby które chciały by założyć jakąś organizacjeprzeciwko takim sklepom bo jest ich coraz więcej?

Mysza tak ale ich nikt do tego nie zmusza mogą przecież robić coś innego naprzykaład sprzedawać w jakimś innym sklepie np spożywczym to jest ich wybór.

Uprawnienia umieszczania postów