Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: sklepy w warszawie

Atuis
    Guest

sklepy w warszawie

Czy zna, ktoś jakieś fajne sklepy w warszawie tak sie składa ,że jade niedługo do warszawy .Proszę was żebyście pisali adresy albo chociaż ulice na których znajdują się sklepy zoologiczne. Za odpowiedzi z gury dzękuje. POZDRAWIAM WSZYSTKICH TERRARYSTÓW!!!

Re: sklepy w warszawie

Witam! Jesli chodzi o gady to gorąco polecam sklep "Smok" który znajduje sie jakies 300 m od Głównej bramy warszawskiego Zoo. Więc z trafieniem nie powinno być problemów! :-) Pozdrawiam!!!

m k
    Guest

Ja też polecam ten sklep. Oprócz zwierząt dostaniesz też kompletny osprzęt i pokarm dla każdego zwierzaka. A z tymi 300metrami to chyba trochę przesadziłeś...

bylem...... sprzedawca wie bardzo bardzo duzo a mimo to sprzedal mi zarowke 40W UVA za 90 PLN ,zamiast mocniejszej UVB (dla kameleona to duza roznica, ale zgaduje ze te pierwsze nieszly..) mimo tego incydentu wystawiam ocene pozytywna (porownujac z innymi sklepami)

Orientujecie sie czy sa tam w sprzedazy Legwany Zielone? Jezeli tak to prosze od razu o zblizona cene,lub numer telefonu do sklepu

DZiekuje

Piotr Strumiński
    Guest

300 pln

Juliusz Salach
    Guest

Ja nie mam najlepszych doświadczeń z tym sklepem, ale pewnie też tam kupię swoją agamę.Jak dla mnie gość dużo wie ale nie zawsze na temat.

Polecam Somoka naprawde OK sklep. Legwany mają ceny nieznam ale znam numer tel. 6702042

Uprawnienia umieszczania postów