-
Ukąszenie Ptasznika!!
Witam!
Mam takie pytanie. Czy zarejestrowano w Polsce śmierć człowieka w skutek ukaszenia jakiegoś ptaszkika?? Czy ktoś osobiście słyszał o takim przypadku??Wiem że niektórych
ptasznik ukasil np "Poecilotheria subfusce" i mało co nie odeszli z tego świata, ale chodzi mi o przypadki śmiertelnego ukąszenia!Bo sam osobiście nie słyszałem,a mam zamiar kupić Stromatopelma calceatum a to troszke jadowite bydle!
Pozdro!
Jeśli masz coś zrobic złego,
to przynajmniej zrób to dobrze!
-
Re: Ukąszenie Ptasznika!!
smiertelnie to chyba nie a Subfusca to mnie ukąsiła...Znajomego ukasił morski wąż z tego co wiem dalej zyje...Watpie zeby ktos zmarł od ukaszniea w polsce...
-
jeszcze nie zarejestrowano, a więc masz szanse zostać tym pierwszym... :-]
-
co do ukaszen pająki zadko kasaja bez powodu .Kiedys brałem wszystkie pająki teraz niebiore nwet kedziorów mam respekt
Jeżeli chodzi o smierć to nie tak łatwo sie zabić zobacz na linka
http://www.terrarium.com.pl/forum/re...=36414&t=36414
-
No fajnie! W końcu musi być ktoś pierwszy!
Może tym szczęśliwcem bedę właśnie ja!
-
ładne blondi!! bardzo!
ale ja to bym prędzej zesrał bym się niż to na ręce wzią!!
troche za durze jak na mnie!
-
A jak chcesz umrzeć to sporzyj alkochol i wsadz reke do lividum albo to jakiejs poe a najlepiej kup sobie atraxa jakiegoś jeszcze dobrze było by zebys był uczulony to masz duze szanse ze nieprzezyjesz
Ja bym sobie z tego żartów nierobił...Ciekawe czy bedzie Ci tak wesoło jak Cie ukąsi
-
Dięki uspokoiliście mnie troche!ale trochę!tym że nikt nie umarł!
a jakie szczególnie środki ostrożności trzeba zachować?
żeby nie ugryzło! chyba 2 metrową pęsetą wszystko robić i w azbestowych rękawicach?!
a propo nie piję!
-
-
Z pajakiem jest jak z krajzegą, jak bedziesz ostrozny i nie bedziesz wkladał paluchów gdzie nie trzeba, to nic Ci sie nie stanie.
Z tego co sie czasami slyszy z mediów, to nawet pies w nieodpowiedzialnych rękach, moze być przyczyną śmierci człowieka - mi się to w glowie nie miesci...
Uprawnienia umieszczania postów