Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: głupia norka :/

QBEUSZ
    Guest

głupia norka :/

denerwuje mnie norka boehmei L3 dlubie i dlubie nawet jak jej zasypie, troche mnie to nie pokoi bo dzisiaj ledwo bylo jej odwlok widac w pudelku. nie obsypie sie na nia ten torf?? prosze bez glupich komentarzy niechcesz nie pisz :] pozdrawiam

voltman123
    Guest

Re: głupia norka :/

moja angustum od zakupu ja tylko ras widzialem! Tak samo vagansik siedzi mi okolo 10 dni w norce!

cyclosternum
    Guest

to normalne zachowanie u nich
    niedziw sie jak ludzie ci głupio odpowiadają bo na głupie pytania głupie odpowiedzi

Tula
    Guest

spokojna moje kedziory kopia jak głupie.wychodza tylko na zerowanie

tosik
    Guest

pająki w naturze tez kopia norki male pajączki bardzo lubia sie zakopywać to normalne

Atrax
    Guest

Jest to jedna z ich normalnych czynnosci zyciowych... cos tak naturalnego, jak jedzenie i s... wydalanie. Po to sie je hoduje, zeby obserwowac ciekawe zachowania

bunio
    Guest

norka sie raczej niezawali - pająk umacnia konstrukcję pajęczyną Mój kędzior siedział w norce chyba pół roku tylko czasem było widać nogi jak polował, a potem przestał jeść i w ogóle go niewidziałem :]

QBEUSZ
    Guest

a kiedy moge sie spodziewac zaniku tej czynnosci??:P wieczorem malo nie wyskoczyl z pudelka jak mu robal wlazl do tej norki niezly speed jak na "niezbyt szybki" hehs

Saurus
    Guest

Moj kedzior kopal w okresie L1-3, potem przestal na jakis czas, przed ostatnia wylinka kopal a po niej - teraz - znowu nie. Pajak kopie wg. wlasnego "widzimisie"

grzybuuu
    Guest

Mój kędzior jak był L9 albo 8, raz się tak zakopał, że przez 2 tygodnie go nie widziałem. Niefart, bo akurat chciałem mu zafundować nowe terrarium i musiałem go jakoś wyjąć. No więc odkopuję norkę po kawałku, a pająka ani śladu. Przestraszyłem się, że zdechł, albo uciekł. Okazało się że norka zajmowała prawie pół terra, a pająk był na samym końcu, troche przysypany przez ziemię. Przeprowadziłem go do nowego terrarium i po kilku dniach złożył wylinke.
    One czasem tak mają, czasem jak im kryjówka nie odpowiada bo jest za mała, albo wylinka się zbliża, często kopią. Szczególnie młode, bo w pódełku od kliszy trudno im zrobić kryjówkę:P

Uprawnienia umieszczania postów