Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Wycieczka

Mieszany widok

Gwatemel
    Guest

Wycieczka

Postanowiłem wziąźć pająka ze sobą- boję się dac go pod opiekę babci :]. Jak taki pająk powinien być przygotowany? Jak zabezbieczyć go przed ''lataniem'' po całym pojemnieku i gdzie pojemnik ustwaić??

Czy moza brac spidera przygotowuwującego się do wylinki??

Pozdro GwT

macias08
    Guest

Re: Wycieczka

Ja jak zawsze biore moje pajączki to daje je w jakis karton tak, zeby pojemnik niemial rzadnej mozliwosci ruchu i przez cala podroz trzymam karton na kolanach, wtedy wiem ze sa bezpieczne. A co do tego ze pajak jest przed wylinka, to w czasie podrozy raz mi pajaczek wylinial

popekjr
    Guest

BARDZO CI ODRADZAM PODROZOWANIE Z PAJACZKIEM. LEPIEJ ZOSTAW GO W DOMCIU, ON NA 100% PRZEZYJE,A W PODROZY NIE MASZ TAIEJ PEWNOSCI.
    POPROSTU ZWILZ MU TORF POSTAW W WMIARE CIEPLYM MIEJSCU I JEDZ SPOKOJNY NA WAKACJE. NIKT PAJAKIEM NIE MUSI SIE OPIEKOWAC PODCZAS TWOJEJ NIEOBECNOSCI. POZDRAWIAM.

grzybuuu
    Guest

To zależy na ile wyjeżdżasz. Dobrze nakarmiony, dorosły ptasznik bez problemu wytrzyma nawet kilkumiesięczną głodówkę.

Gwatemel
    Guest

Ostatnio dałem mu cała minke!!!!!!

TylerPL
    Guest

ja zostawilem swoje spidery na 3 tyg i jest ok. Wiec zostaw go w domu! nie bierz ze soba, tylko niepotrzebne ryzyko utraty pajaka...

popekjr
    Guest

kurcze i poradzil sobie???
    moze polskie wojsko zainteresowaloby sie twym pajakiem. ja bym go dal do saperow

a tak powaznie to ktora L pajaka???? radze ci zostaw go w domciu.
    a pajak mogl zjesc PINKE

szczepan_nol
    Guest

pewneize pają moze zjeść całą pinke wiem to z doświadczenia bo też sie kiedyś o to pytałem i jest to mozliwe ale to juz troszke wiekszy pająk taki L3 to juz potrafi całą pinke wszamać pozdro! na

garo
    Guest

No jak sie przygotowuje do wylinki to raczej nie polecam branai go.
    A jak go przygotowac ? Nic trudnego wystarczy wziasc wlozyc go do jakiegos pojemnika i unieruchomic i zapenic odpowiednia wilgotnosc.

garo

Uprawnienia umieszczania postów