-
Powrot Gienii marnotrawnej
Wlasnie sie odnalazla moja Acanthoscurria geniculata L4-5, ktora na poczatku kwietnia (4 miesiace temu!) wyszla po "papierosy" i sluch o niej zaginal. Mialem wziasc prysznic a tam sobie jakis wiekszy pajaczek siedzi, wiec lapie za szklanke, nakrywam pajaczka i co sie okazuje? No wlasnie!!
Biedactwo strasznie wychudzone i bardzo niemrawe, ale wloski wyczesuje. Wlasciwie to powinna pojsc za kare do starszej (L10) siostry, ale jej wybacze jak Biblia nakazuje. Nawet jutro jakies papu dostanie, bo juz dzisiaj nic odpowiedniego nie znajde. Chyba, ze udko ze swierszcza ;-D
Byla juz spisana na straty po ok. 3 tygodniach, gdy juz poprzesuwalem wszystkie meble w mieszkaniu oprocz 200l. akwarium iec nie traccie nadziei wszyscy, ktorym pociechy zwialy.
Pozdrawiam burmistrz.
-
Re: Powrot Gienii marnotrawnej
-
No to super ze sie wszystko dobrze skonczylo.
pozdro garo
-
tak ale jak mi stromka L12 ucieknie to bede szukal jakis dzien a potem sie wyprowadze niech inni szukaja lol
-
Masz szczescie poporstu! pozdrawiam
-
Mase szczescia...ja tam juz od roku szukam C.crawshayi
-
Dobrze ze to wszystko sie tak skonczylo i nikomu nic sie nie stalo wlącznie z pajaczkiem, teraz napewno bedziesz lepiej zabezpieczal terrarium.
Szczescie ze po tak dlugim okresie sie odnalazla.
BoNo
-
jak mi wdóka by uciekła to nie było by tak fajnie , chyba bym sie musiał wyprowadzić
-
coś chyba musiała zjeść przez ten czas .
-
dobrze ze sie znalazla bo bylo ryzyko ze super express by to zwietrzyl i opisal pod szumnym tytulem" pajak-predator snuje siec na ludzi"
Uprawnienia umieszczania postów