-
Weterynarz w Warszawie
Szukam dobrego weterynarza w warszawie. Moj leg ma prawdopodobnie martwice palca i nie wiem do kogo sie zglosic. Pomozcie moze wiecie kto ma jakiekolwiek pojecie na ten temat ???
Z gory dziekuje za odpowiedzi.
-
Re: Weterynarz w Warszawie
Janusz Lewin, Komorów, ul. Dębowa 17, 759-18-69, 759-10-04
-
DOBRY WET JEST KOŁO SKLEPU SMOK KOŁO ZOO POLECAM
-
-
tez nie polecam.
polecam anna-zoo janki.
-
-
Praga Pol. ul Igańska 2 -calodobowa lecznica dla zwierząt. Szefowa tej placówki ma specjalizację "chirurgia gadów".
-
Sie ma!
Loke polecam dr Lewina z Komorowa. Jest jednym z najlepszych w kraju lekarzy, którzy specjalizują się w chorobach gadów. Sam u niego byłem pare razy z moją Gadzinką. Napewno ci pomoże.
-
dzieki za info zrobie sobie z tego spis
Czy ktos slyszal o dr Koszewiczu z Wilanowa ???
Podobno specjalizuje sie jak to ujela jego sekretarka w "zwierzetrach egzotycznych" i juz kilka punktow weterynaryjnych mnie do niego skierowalo (a do tego mam blisko)
-
Przypuszczam, że chodzi Ci o dr Andrzeja Kruszewicza. Jego główną specjalizacją są ptaki, ale zna się też trochę na gadach. Przyjmuje w lecznicy Salvet (przychodnia dla zwierząt domowych, egzotycznych, ptaków ozdobnych itp.). ul. Kosiarzy 14, Warszawa - Wilanów. Tel. 842 95 06. Ja tam byłam i moje legwany leczyłam u dr Wójcika (nie wiem, czy jeszcze przyjmuje) i doktora Kozaneckeigo.Zawsze byłam zadowolona a moje gady cieszą sie dobrym zdrowiem.
Pozdrawiam
Ewa
Uprawnienia umieszczania postów