Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: nie rozumiem tego

michaśśś
    Guest

Re: nie rozumiem tego

no właśnie macie racje a co do tych na wolności hybryd . Na wolnosci to całkiem inna sprawa . Te hybrydy co ludzie twożą w domach gdyby zostały wypuszczone na wolność to nawej jedna sztuka by nie przetrwała .

Ciekawe kiedy powstanie krzyżówka L. hesperus z T blondi DD

Mimi
    Guest

Ja też nie popieram krzyżówek. Po co robić niepotrzebny bałagan?

garo
    Guest

To prawda zgadzam sie w pelni z toba !!!!!!!

TEZ JESTEM PRZECIWNIKIEM KRZYZOWEK I HYBRYD !!!!!!!!!!!!!!!!!

pozdro garo

michaśśś
    Guest

no to widze ze jest trocheprzeciwników . im wiecej tym lepiej , jak ludzie dojdą do wniosku ze to bez sensu takie cos to może zmądrzeją kiedyśi przestaną

dario_terrarysta
    Guest

tesh nie lubie hybryd , ale mam brachypelme Epicureanum , a to niby naturalna hybryda , ale jeśli naprawde jest naturalną hybrydą to jeszcze ujdzie , podoba mi się ten pajączek jestem z niego zadowolony .

jw73
    Guest

Jestem zdecydowanym wrogiem hybryd. Za jakiś czas może dojść do tego, że narobi się niesamowity bałagan, a pająki czyste "rasowo" będzie można kupić tylko z ... rodowodem.

michaśśś
    Guest

no , naturalna hybryda to całkiem co innego niz te co stważają ludzie

michaśśś
    Guest

tylko ze wtedy naturalne pająki z rodowodem będą cholernie drogie

Vanaloon
    Guest

To chyba nie powinniście czepiać się hybryd a nierzetelnych sprzedawców, bo to raczej nie wina hybryd że sprzedawane są jako pająki czystej krwi. Ja osobiście nie mam nic przeciwko krzyżówkom o ile rzeczywiście rozprowadzane są jako krzyżówki. Dziwi mnie wasze podejście

Vanaloon
    Guest

To nie do końca bez sensu... aczkolwiek powinniśmy zachować pewien rozsądek, biorąc pod uwagę zagrożenie jakie może sprawiać hybryda w rękach nieuczciwego, niedoświadczonego czy nie zdającego sobie z powagi sprawy terrarysty. Dlatego Krzyżówek powinniśmy się wystrzegać, aczkolwiek bez przesady, jeszcze nie czas na ich masowe mordy i publiczne manifesty...

Uprawnienia umieszczania postów