-
Re: nie rozumiem tego
no właśnie macie racje a co do tych na wolności hybryd . Na wolnosci to całkiem inna sprawa . Te hybrydy co ludzie twożą w domach gdyby zostały wypuszczone na wolność to nawej jedna sztuka by nie przetrwała .
Ciekawe kiedy powstanie krzyżówka L. hesperus z T blondi DD
-
Ja też nie popieram krzyżówek. Po co robić niepotrzebny bałagan?
-
To prawda zgadzam sie w pelni z toba !!!!!!!
TEZ JESTEM PRZECIWNIKIEM KRZYZOWEK I HYBRYD !!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdro garo
-
no to widze ze jest trocheprzeciwników . im wiecej tym lepiej , jak ludzie dojdą do wniosku ze to bez sensu takie cos to może zmądrzeją kiedyśi przestaną
-
tesh nie lubie hybryd , ale mam brachypelme Epicureanum , a to niby naturalna hybryda , ale jeśli naprawde jest naturalną hybrydą to jeszcze ujdzie , podoba mi się ten pajączek jestem z niego zadowolony .
-
Jestem zdecydowanym wrogiem hybryd. Za jakiś czas może dojść do tego, że narobi się niesamowity bałagan, a pająki czyste "rasowo" będzie można kupić tylko z ... rodowodem.
-
no , naturalna hybryda to całkiem co innego niz te co stważają ludzie
-
tylko ze wtedy naturalne pająki z rodowodem będą cholernie drogie
-
To chyba nie powinniście czepiać się hybryd a nierzetelnych sprzedawców, bo to raczej nie wina hybryd że sprzedawane są jako pająki czystej krwi. Ja osobiście nie mam nic przeciwko krzyżówkom o ile rzeczywiście rozprowadzane są jako krzyżówki. Dziwi mnie wasze podejście
-
To nie do końca bez sensu... aczkolwiek powinniśmy zachować pewien rozsądek, biorąc pod uwagę zagrożenie jakie może sprawiać hybryda w rękach nieuczciwego, niedoświadczonego czy nie zdającego sobie z powagi sprawy terrarysty. Dlatego Krzyżówek powinniśmy się wystrzegać, aczkolwiek bez przesady, jeszcze nie czas na ich masowe mordy i publiczne manifesty...
Uprawnienia umieszczania postów