Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Zjedzenie calej pinki

szczepan_nol
    Guest

Zjedzenie calej pinki

czy to mozliwe zeby pająk L5 EMILKA zjadla całą pinke??Bo wiem ze jak jest mniejszy to zostaje skorupka po nije tak zucha i pusta w środku a teraz wpakowałm pająkowi dwie pinki na noc i dwie znikneły i niewiem co jest grane??czy moze zacząc już dawać mocniejszy pokarm jakiś?

Samael
    Guest

Re: ??

Bardzo mozliwe.Pajak w tym wieku karmi sie juz swierszczami i macznikami,ktore smialo mozesz podawac.

Ps. Nastepnym razem sprecyzuj temat posta,bo nikomu sie nie bedzie chcialo domyslac o co chodzi.Juz kiedys temat tytulowania postow byl poruszany i posty zatytulowane podobnie do Twojego beda po prostu kasowane.

popekjr
    Guest

A wydaje mi sie ze sie zakopaly w torf. jesli chcesz uniknac takich problemow zgniataj pinkom glowki, ten cienszy koniec pinki, wtedy nie beda sie zakopywaly. a czy mozliwe ze zjadl cala pine, moja odp, bardzo mozliwe, a nawet pewne.

szczepan_nol
    Guest

spoko niewiedziałem jestem tu nowy

szczepan_nol
    Guest

tak rtobie zagniatam im głowy cały czas i wieczorem pwakowałem dwie i dwie znikneły szukałem po caly faunarium i ni wiec wapkowałem jeszcze dwie po południu i teraz jedna znikneła wsumie zjadł by 3 pinki taki mały pajączek?

popekjr
    Guest

spokojnie.

voltman123
    Guest

hehehe to sie ciesz ze ma apetyt!

szczepan_nol
    Guest

a co ja musze zrobioć zeby zamiast tego 0 mieć tam jakąś cyfre bo ja mam zero cały czas

popekjr
    Guest

a o ktore 0 ci chodzi????? jesli o gat. hodowane to znaczy 0,0,1 samiec,samica,plec-nieznana

szczepan_nol
    Guest

nieee te za raz za waszymi odpowiedzeniami na moje pytanie masz napisany temat W TYM WYPADKU RE:??(3) <--- ty mas ztak a ja mam tak re:?? (0) czaisz

Uprawnienia umieszczania postów