-
Re: Chyba padła :[
A CO TY SOBIE WKRECASZ NIE JESTEM ZNAWCA ALE MYSLE CHYBA MOZNA NIE ZNAWCA NIE ZNAWCA ALE MI PTASZNIKI ZYJA I MAJA SIE DOBRZE
-
-
To nie żadna hibernacja tylko pająk odpoczywa po wylince i zbiera siły, każdy pająk po wylince tak robi.
-
No ale czy ona odpoczywała bo wylince i by nic nie robiła nawet jak by ją się dotkło pędzelkiem ?? wygląda tak jak na zdjęciu dokładnie, fibus ci też się smithi nie ruszał jak go dotykałeś ??
-
Mam ją spróbować dogrzewać lampką,czy pozostwaić ?
-
Re: Chyba pad?a :[
No logiczne ze podgrzac!!! Przeciez nie mozesz jej juz niczym wiecej zaszkodzic! Jesli jest martwa tak jak pisales wyzej to sie nic nie stanie, a jak sie nie rusza bo jest za zimno to mozesz tylko pomoc! Wiec biez szybko jakas lampe i ustaw ja w ogleglosci ok 5cm od szyby terra! Ja ogrzewacm od zawsze lampa i jes ok.
Pozdrawiam!
-
Ale jaką temp. masz w pokoju? Jak masz 22-25*C to nie ma problemu, że jej coś będzie.
-
-
chyba tak chodz zostaw ja dla pewnosci podgrzej widzisz to jest tak ptasznik linieje i jego skura staje sie podatniejsza na urazy mechaniczne i termiczne jesli by nie przechodzil tej wylinki to prawdopodobnie byl zyl a tak ale zostaw go ogrzewaj z 2 dni jesli nie pomoze to 1 rozwiazanie to kupno nowego
-
Teraz już nie kupię narazie avi, smiethiego albo boehmi kupięale jeszcze nie wiadomo, jedno jest dziwne teraz jest na dole pod gniazdem dziwne a jak ją odłożyłem to była na pajęczynie, jeszcze na pojemniku zrobiłem kółko pisakiem gdzie jest,ale jest też podkurczona i się nie rusza,więc nie wiem co o tym myśleć
Uprawnienia umieszczania postów