-
Czy to możliwe....???
Witam mam samca P.murinusa L7, patrze a on sie właśnie zaczoł napełniac!!!.... czy to nie za szybko??? ps... moge sie wymienic
-
Re: Czy to możliwe....???
Musisz sie dowiedziec czy na 100% jest to ptasznik po L7, moze ma kilka wylinek wiecej i w tedy bylo by to mozliwe, upewnij sie najpierw, co do ilosci wylinek.
A jakie ma wymiary twoj murinusek ??
Pozdrawiam BoNo
-
Możliwe ze przeoczyłęs jakies wylinki.
Ile ma cm ciałka?
Już były przypadki napełniania sie 7-8 wyl.
-
L7 murin dorosly samiec jest dosc czesto spotykany w stosunku do innych gatunkow tak malych samcow.
-
Ten murius ma ok 3cm ciała, ale mam jeszcze starszego o dwie wylinki murinusa a on sie jeszcze nie napełniał....
-
Bo napelnia sie tylko dorosly samiec, a niedorosly nie. Widocznie ten po 7 wyl. jest dojrzaly, a pozostale jeszcze nie. To sie zdarza.
-
Może trochę głupie pytanie ale kupiłeś go jako L(ile)? i ile wylinek przeszedł u ciebie?
-
No troche za szybko jakl na L7, ale skoro zaczol sie napelniac to musi miec co napelniac a wiec musi miec bulbusy. A jak ma bulbusy to nie jest L7 tylko musi byc juz dorosly.
Moze cos sie pomyliles z wylinkami.
pozdro garo
-
ma bulbusy, kupiłem go jako L3 i przeszedł u mnie 3 lub 4 wylinki ....
-
Garo u murinow dosc czesto zdazaja sie osobniki L7 ktore sa juz dorosllymi samcami. Mowie oczywsicie dosc czesto w stosunku do innych gatunkow.
Uprawnienia umieszczania postów