-
Re: "Morderca czyha na ludzi" super express
buahahaa prasa niema juz co robic
-
Jak Michał Wisniewski niczego nie odwali dla atrakcji to juz nie maja o czym pisać , kurde boję się wychodzic teraz z domu bo jak ten kedzior dojdzie do mojej opkolicy to przeciez moze mnie zabić i co ja teraz zrobei ? , juz wiem nie bede wychodziłdo zimy z domu (paniczny strach)
-
Ja to bratu na dobranoc czytałem. Dostał ataku śmiechu (a ma 11 lat), a potem od razu zasnął. Z tego wynika, że dobra bajka JE^&$ Fakt!!
-
Już się boje wychodzić, jeszcze zamówi taksówke i przyjedzie do mnie, mnie zabić,
Trzeba ogłosić stan wyjątkowy
-
smithi jadowity , bajerka , moze wpaśc do mnie , miejsce sie nzjadzie i moze samiczka
-
no i czemu sie dziwic???"prostym" ludziom<w sensie ze nie kazdy interesuje sie terrarystyka>? u mnie w miescie znalezli zaskronca na jakism osiedlu i wsadzili go do plastykowego worka, <waz ledwo przezyl>, przyjechala straz miejska i zabrala go do sklepu zoologicznego a calosc znalazla sie w Telewizji Kablowej Świdnik...
-
Coz za specjalisci sie wypowiedzieli, no no... :> Ale niestety, przez takie artykuly cierpimy my, uwazani za idiotow igrajacych ze smiercia :/.
-
może to co robimy my terraryści jest bardziej niebezpieczne od np chodowli rybek akwariowych ale , ludzie jak zobaczą pająka to od razu ze on zabije w kilka sekund , to moje czarne wdówki dzispo biurku biegały
Pozdro dla wszystkich zajmujacych siepajączkami skorpionami i wężami )
-
Kompletny brak rozwagi. A później się dziwimy opiniom na temat terrarystów. eh
-
Bez komentarza!:/ Juz nie dziwi mnie glupota takich ,,Speczjalistwo";/ pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów