Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Mój drugi pająk... co proponujecie?

sskin
    Guest

Re: Mój drugi pająk... co proponujecie?

kupuj chromatopelme świetny pajączek ;] kup młodego bo nie są nadpobudliwe:P dla mnie młode wyglądają łądniej od dorosłych :P ale naprawde warto polecam

macias08
    Guest

tak, chromka jak najbardziej, jest ciekawsza niz kedziorek , osobiscie mam 4 sztuki i wszystkie sa zarloczne, ile niewrzuce tyle zjedzą osobiscie bardzo polecam chromke jako pierwszego, drugiego czy tam ktorego pajaczka

macias08
    Guest

a co do aviculari to mysle ze to bez roznicy ktory jest to pajak z kolei, jesli sie nim odpowiednio dobrze zajmiemy i mamy o tym dosc spora wiedze to niewidze przeszkod zeby avi byl jednym z pierwszych pajaczkow

wpg
    Guest

Dzięki za mase odpowiedzi, teraz to już pozostaje przeżyć Woodstock, wyszaleć się nad bajorem przez 2 tyg. i zacząć szukać ofert na allegro

pozdrawiam

michaśśś
    Guest

eee cambridgei jest bardzo szybki i bywa agresywny jak się zdenerwuje a szybko sie denerwuje , wiec odradzam go , moze g rosea czy cos ze spokojniejszych moze

~jonasz~
    Guest

nie bardzo:P
    moje sa spoko a na drugiego pajaka sie nadaja w sam raz zaewne kolega bedie chciał abierac doswiadzenia
    a cambridgei jest idealnym do tego celu pająkiem:P

Dawidptasznik
    Guest

Najlepiej kup chromatopelme na poczatek a pozniej cambridgei !!! I bedzie o.k !!!!

PPOZDRO

dario_terrarysta
    Guest

mój pierwszy ptasznik to był cambridgei i był super , ale padł jako L5 musze sprawić sobie nowego .

Uprawnienia umieszczania postów