-
super express z dnia 2 sierpnia strony 8-9
czytaliscie ? dosyć ciekawe to jest , fajnie by tak było gdyby pajączki i skorpy niektóre w polsce były , ale my tego nie dozyjemy , no ale jak tak otym przeczytałem to dosyc ciekawe . i fajne zdjecie rosea jest ehhh : Pozdrawiam wszystkich terrarystów
-
Re: super express z dnia 2 sierpnia strony 8-9
A mozesz przepisac bo nie chce mi sie iśc do kiosku
-
No tez bym chetnie przeczytal ten artykul, a juz nie mam do Super Expresu wczorajszego, a jestem ciekaw.
Ciekawski BoNo , z gory wielkie dzieki
-
dobra przepisz eale wieczorem jak wrócę do domu to wam przepisze bo dosyć ciekawe są .
PS podobno pająk to symbol szczęścia oprócz L Hesperus itp
-
Tez chetnie przeczytam!!!
POZDRO
-
W super ekspres nie wierzylabym za bardzo, podobnie, jak w FAKT :P:P:P:P
-
będę pisał fragmentami bo nie chce mi sie całosci przepisywać
Chodzi o to że klimat w polsce sie ociepla i tu cytat z gazety
,, klimat może sie znacznie ocoeplić , oznacza to duze zmiany w świecie roślin jak i zwierząt . Przyjmuje sie ze granicą nie do przejścia dla tropikalnych owadó i pajęczaków sa Karpaty . Ta granica moze bycjednak szybko pokonana jeśli temp. na kontynencie wzroscie a na to sie zapowiada.'' W polsce moze pojawic się wiele nowych gatunków owadów np. cykady , modliszki , duze motyle , wśród nich słynna trupia główka''.
inny cytat
,,Czy przyjdzie nam zapomnieć o wędkowaniu słodkowodnym? czy nasze leszcze i szczupaki zastąpią egzotyczne stwory? '''
i ostatni cytat
,, Niejadowite skorpiony buthus europeus już są na terenei słowacji . Tylko czekać aż pojawją sie u nas . Zaatakują z południa : Dolny śląsk , górny Śląsk i Małopolskę ''
koniec cytatów z mojej strony to uważam ze nie ma niejadowitych skorpionów , głupote napisali , moze być słaby jad ale zawsze przecieżjest ,
-
będę pisał fragmentami bo nie chce mi sie całosci przepisywać
Chodzi o to że klimat w polsce sie ociepla i tu cytat z gazety
,, klimat może sie znacznie ocoeplić , oznacza to duze zmiany w świecie roślin jak i zwierząt . Przyjmuje sie ze granicą nie do przejścia dla tropikalnych owadó i pajęczaków sa Karpaty . Ta granica moze bycjednak szybko pokonana jeśli temp. na kontynencie wzroscie a na to sie zapowiada.'' W polsce moze pojawic się wiele nowych gatunków owadów np. cykady , modliszki , duze motyle , wśród nich słynna trupia główka''.
inny cytat
,,Czy przyjdzie nam zapomnieć o wędkowaniu słodkowodnym? czy nasze leszcze i szczupaki zastąpią egzotyczne stwory? '''
i ostatni cytat
,, Niejadowite skorpiony buthus europeus już są na terenei słowacji . Tylko czekać aż pojawją sie u nas . Zaatakują z południa : Dolny śląsk , górny Śląsk i Małopolskę ''
a
koniec cytatów z mojej strony to uważam ze nie ma niejadowitych skorpionów , głupote napisali , moze być słaby jad ale zawsze przecieżjest ,
-
Niejadowite Buthusy?
-
no włąśnie tak napisali i mnie to trochę dziwi , jak ludzie sioe nie znajato po co piszą głupoty w gazetach ?
Uprawnienia umieszczania postów