-
Re: Ornatka wariatka
Moim zdaniem troche przesadzacie. Osobiście mam dwie poecilotherie ornate i regalisa oranta to już L5 L6 i nie mam z nią najmniejszych kłopotów w fauna boxie operuje gołą dłonią ale nie spuszczam z oka jej kryjówki. Jeszcze nigdy nawet nie przypuscila ataku na mnie. Nie rubcie z niej takiego potwora !!!!!!!!
-
Lepiej dmuchać na zimne i dobrze, że ktoś podchodzi z uwagą i ostrożnością do tego pająka... co bardzo się chwali.
Wystarczyło mgnienie oka podczas pierwszych przenosin, by moja regalisa (wtedy L4) wesoło biegała sobie po mojej ręce. Po tym doświadczeniu pilnuję każdego pająka ze zdwojoną uwagą.
-
SHERON jezeli majstrujesz golymi rekami w terrarium ornaty to gratuluje tylko jeszcze na to wypij cwiartkie wodki i masz efekt murowany
Troche ostroznosci ludzie pozdrawiam BoNo
-
SHERON nigdy bym wogule golej reki do ornaty nie wsadzil. . Fakt jest taki ze mi sie troche swirnieta trafila
-
-
Wiesz kiedy zachowasz ostrożnośc nie robisz gwałtownych ruchów a pajak jest najedzony to nie widze aż tak ogromnego zagrożenia.Jedyny pajak u którego robie pensetami to Spinifer dal tego pajaka mam pełny respekt chociaz to L7
-
SHERON napisał(a):
>.Jedyny pajak u którego robie pensetami to Spinifer
>
Ciekawe...Z tego co wiem to tego pajaka nie mozna w polsce dostac :]
-
Sheron to powodzenia. Może jeszcze je pogłaskasz?
-
-
Czy post nie powinien byc obcy wariatek?
Uprawnienia umieszczania postów