Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Styropian na sciane terrarium

Mieszany widok

BoNo
    Guest

Styropian na sciane terrarium

Mam samice T. blondi L8 9 cm ciala, no i ta dama zasluzyla juz na duze terrarium wymiary 60x40x40

Mam wszystko zrobine tylko zostala mi tylna sciana: kupilem styropian grubosci 5 cm. i co dalej ....
    myslalem sobie tak zeby wydrapac styropian zeby przypominal skaly i teraz juz nie wiem czy czyms go obrzucac czy bezposrednio pomalowac jakas farba, prosilbym o pomysly jakie wykorzystywaliscie do budowy swoich tylnych scian. foto zalaczone mile widziane.

Pozdrawiam i z gory dziekuje BoNo

Atrax
    Guest

Re: Styropian na sciane terrarium

Pomaluj go zaprawa murarska atlas, a pozniej uzyj pigmentu (ja bez pigmentu robilem i jest dobrze).

kak
    Guest

wypukłości zrob zapalniczką, zamiast drapac.

przemek_lewy
    Guest

taaa jak rozdrapiesz styropian to bedziesz mial taki syf i ciagle bedzie z tego leciec najlepiej przypalac go czyms a potem atlasem wygladzic i dopiescic na koniec

BoNo
    Guest

Dziekuje za wszystkie podpowiedzi, aha jeszcze jedno dzieki rowniez moderatorom za to ze nie wywalili tego do dzialu terrarium, bo pogrzebalem tam troche i znalazlem wszystkie odpowiedzi na poszukiwane pytania.

Pozdrawiam BoNo

ironkapela
    Guest

Siemka BoNo. Ja mam blondi ok L8 i scianke styropianowa. zRobilem ja w ten sposob, ze wzialem dezodorant, zapalniczke i pojechalem po calosci Porobily sie takie fajne wybrzuszenia itp. Potem Zaprawa Atlas i pigmenty. Lepiej pomalowac zaprawa kilka razy, bo u mnie po 2 razach troszke sie ukruszylo, ale na prawde bardzo malo.

Pozdro

BoNo
    Guest

ironkapela dzieki za wyczerpujacy opis, naprawde dzieki, aha twoja blondi L8 tez jest taka duza moja ma 9 cm ??

Uprawnienia umieszczania postów