Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: gienia->mysz

maze
    Guest

Re: gienia->mysz

ehh jad kedziorka tez bedzie zabojczy dla myszy, ale zanim ona zginie moze powaznie uszkodzic a nawet zabic pajaczka. A co do twojej odpowiedzi to ostatnio byl taki post: http://www.terrarium.com.pl/forum/re...=83553&t=83553 przeczytaj i pomysl zanim cos komus odpiszesz...

kagetsu
    Guest

a tam smrod... wyjmujesz ja odrazu jak ja zostawi po zjedzeniu i tyle

Stein
    Guest

martwa mysz zanim sie zasmierdzi minie conajmniej 10 godzin

popekjr
    Guest

maze czy twoja wypowiedz tyczy sie mnie????? bo nie rozumiem o czym ty mowisz o dawaniu odpowiedzi, czy cos ci sie nie podoba w mojej odpowiedzi i w moim zapatrywaniu sie na ten temat???!!!
    Stein a ile czasu pajak bedzie jadl????? mysle ze ponad 10 godz i watpie zeby kolega paww33 patrzyl na akt konsumpcji przez caly ten czas i czekal zeby wyjac mysz odrazu po tym jak przestanie jesc i ja zostawi.

Marian667
    Guest

Kup chodzacego i owlosionego osseska najlepiej jeszcze z zamknietymi oczkami- taki powinien byc dobry dla a.geniculaty i nie powinien stwarzac duzego zagrozenia. Sadze ze pewnie zje go w calosci, jesli tego nie zrobi to mozesz sie spodziewac ze wyniesie resztki w potaci zbitej kulki. Zabierasz resztki i po sprawie. U mnie wogole nie smierdzialo, nie bylo plesni ani robactwa.

popekjr
    Guest

aha tapez pisalem w tym samym momencie co ty tylko ze wiecej literek, wiec jak wyslalem swojego posta dopiero ujrzalem twojego

BoNo
    Guest

chlopaki juz nie musicie sie klucic ani snuc domysly rozmawialem z Paww33 na GG i zdecydowal sie na danie myszy swojej pajeczycy A. geniculaty nie bylo nic dziwnego , poprostu ptasznik zabil mysz i tyle.
    teraz sobie konsumuje a jak skonczy zwinie myszke w kulke i wyniesie gdzies w kat terrarium wtedy bedzie mozna podebrac odpadki razem z torfem na korym lezy zrobic male wietrzonko w terra i po calej sprawie.

Pozdrawiam BoNo

paww33
    Guest

hey chłopaki widze niezla dyskusja. Dla Gieni podałem dosyć sporą mysz dlatego ze mieszkam na takim zadupiu ze wogule nie ma oseskow. Oczywiscie zjadła ja i nie widze narazie zadnych problemow ani z zapachem ani z robactwem. A pajaczek napewno zadowolony z tak odmniennego posilku. jezeli ktos podaje duza mysz to proponuje ja deczko ogluszyć. Moja sobie poradzila, ale w innych przypadkach sytuacja moze byc przeciwna. Mysz jest szybka i ma ostre zeby, przekonałem sie o tym na własnym palcudziex za rozmowe poZDRO.

wh6fxe
    Guest

I teraz obstawiamy.. kto mysli ze pajaczek po pewnym czasie padnie a kto mysli inaczej??

Mariusz
    Guest

Jezeli chcesz zobaczyc walkę, to dawanie myszy moze i ma jakis sens, ale jezeli chodzi Ci tylko o nakarmienie pajaka, to troche dyskusyjne.
    Ja czasami karmie pajączki mięsem. Podaje im kurze serca, a jak nie mam pod reką, to nawet kawałki wołowiny lub wieprzowiny.
    Mięso jest dużo tańsze od zywych myszy a przy okazji i kot ma co jesc
    pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów