-
Re: gienia->mysz
ehh jad kedziorka tez bedzie zabojczy dla myszy, ale zanim ona zginie moze powaznie uszkodzic a nawet zabic pajaczka. A co do twojej odpowiedzi to ostatnio byl taki post: http://www.terrarium.com.pl/forum/re...=83553&t=83553 przeczytaj i pomysl zanim cos komus odpiszesz...
-
a tam smrod... wyjmujesz ja odrazu jak ja zostawi po zjedzeniu i tyle
-
martwa mysz zanim sie zasmierdzi minie conajmniej 10 godzin
-
maze czy twoja wypowiedz tyczy sie mnie????? bo nie rozumiem o czym ty mowisz o dawaniu odpowiedzi, czy cos ci sie nie podoba w mojej odpowiedzi i w moim zapatrywaniu sie na ten temat???!!!
Stein a ile czasu pajak bedzie jadl????? mysle ze ponad 10 godz i watpie zeby kolega paww33 patrzyl na akt konsumpcji przez caly ten czas i czekal zeby wyjac mysz odrazu po tym jak przestanie jesc i ja zostawi.
-
Kup chodzacego i owlosionego osseska najlepiej jeszcze z zamknietymi oczkami- taki powinien byc dobry dla a.geniculaty i nie powinien stwarzac duzego zagrozenia. Sadze ze pewnie zje go w calosci, jesli tego nie zrobi to mozesz sie spodziewac ze wyniesie resztki w potaci zbitej kulki. Zabierasz resztki i po sprawie. U mnie wogole nie smierdzialo, nie bylo plesni ani robactwa.
-
aha tapez pisalem w tym samym momencie co ty tylko ze wiecej literek, wiec jak wyslalem swojego posta dopiero ujrzalem twojego
-
chlopaki juz nie musicie sie klucic ani snuc domysly rozmawialem z Paww33 na GG i zdecydowal sie na danie myszy swojej pajeczycy A. geniculaty nie bylo nic dziwnego , poprostu ptasznik zabil mysz i tyle.
teraz sobie konsumuje a jak skonczy zwinie myszke w kulke i wyniesie gdzies w kat terrarium wtedy bedzie mozna podebrac odpadki razem z torfem na korym lezy zrobic male wietrzonko w terra i po calej sprawie.
Pozdrawiam BoNo
-
-
I teraz obstawiamy.. kto mysli ze pajaczek po pewnym czasie padnie a kto mysli inaczej??
-
Jezeli chcesz zobaczyc walkę, to dawanie myszy moze i ma jakis sens, ale jezeli chodzi Ci tylko o nakarmienie pajaka, to troche dyskusyjne.
Ja czasami karmie pajączki mięsem. Podaje im kurze serca, a jak nie mam pod reką, to nawet kawałki wołowiny lub wieprzowiny.
Mięso jest dużo tańsze od zywych myszy a przy okazji i kot ma co jesc
pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów