-
Re: Idiotyzm użytkowników
Jeśli już nabijamy posty w dziale pajęczaki :>
>Atrax ma racje popieram
>garo ma racje Pozdrawiam
>spalenie domu po ucieczce z akwarium kędziora to by był dosycciekawy pomysł , można by to nagrać i umieścicw programie ,, Między nami debilami ''
itp. itd. ;-)
-
Na tym forum są tylko 4 osoby które naprawde znają się na pająkach!!! Cała reszta może powiedzieć że się nimi interesuje ale napewno nie że się zna!!
-
lololo napisał(a):
> Na tym forum są tylko 4 osoby które naprawde znają się na
> pająkach!!! Cała reszta może powiedzieć że się nimi interesuje
> ale napewno nie że się zna!!
A co rozumiesz przez to ,ze ktos sie zna ?? Czy ,zeby sie znac trzeba byc od razu naukowcem ?? Jak to powiedzial kiedys Robertp - "Nauke zostawmy naukowcom".Hodowla ptasznikow to po prostu hobby i zeby je trzymac nie trzeba "sie znac" wystarczy tylko poczytac i poobserwowac wlasne pajaki,zeby cos, o nich wiedziec .:]Jesli chodzi o mnie to kazdy kto siedzi w tym ok 3 lat mozna powiedziec ,ze sie zna,oczywiscie jesli wiedze swoja poglebia ,a nie zatrzymal sie na opisie kedziora z naszego serwisu :] Jak ktos jest zyciowym fajtlapa to jego problem i nie jest to kwestia czy sie kots zna czy nie, tylko po prostu radzenia sobie w zyciu z "problemami" typu - nie umiem w pisac w google...(tu nazwa pajaka po lacinie) :]
-
Czytając forum powinieneś się domyślić o co mi chodzi. 80% postów to głópoty które co 5min są pisane na nowo przez tych własnie pseudo znawców... Nie mówie już o małolatach co **** wszystkie ceny na pająki!!!!!
-
A Pan "lololo" (Tom?) powinien trochę przytemperować słownictwo, by się potem nie dziwił, że mu posty znikają.
-
zgadzam się w 99% że dużo jest osób które piszą na poważne tematy a się nie znają więc nie będę się o tym rozpisywał,zajmę się tym 1%.otórz to że ktoś zajmuje się krócej nie znaczy że ma mniejsze pojęcie od tego który hoduje ptaszniki dłużej(nie jest to żadna regóła)bo można wykopać i takich "elektryków co po 20latach zawodu nie umieją żarówki zmienić".pozatym nie żądajcie żeby osoby które są zielone(jak ja np)siedziały i milczały,bo forum jest po to żeby każdy wyraził co sądzi(nawet jak g**** wie)przecież nie każdy tekst to szczera prawda wykłuta w kamieniu.duża ilość odp w poście-nawet jak niektóre są bzdurami-zawsze daje więcej informacji temu kto temat zamieszcza i daje rozeznanie kto jest fachowcem a kto pozerem i na jakich informacjach może polegać.każdy kto coś pisze na foum: ma racje,myśli że ma racje,albo tak mu się tylko wydaje.więc nie wymagajcie od każdego który coś napisze doktoratu i 20lat doświadczenia w hodowli ptaszników żeby"godzien był się odezwać"na jakikolwiek temat(nie mówie tu o poważnych tematach).a user który ma jakiś problem też musi mieć troche oleju w głowie i zdawać sobie sprawe że zawsze trafi się ktoś kto napisze bzdure w odp a nie ma ziel poj.pozatym łatwo jest wychwycić fachowców i pozerów ale są i tacy którzy mają dobre,szczere chęci tylko wiedzy im brak.
-
tez mnie to wku....wia chociaz ja sam nie zajmuje sie tym az tak dlugo<dluzej niz w profilu, dal tych ciekawych>, bo przeciez nie mozna podchodzic do hodowli szablonowo i nie zapominac o tym ze FAQ jest pisane na podstawie hodowli<i wszystko jest usrednione itd.> a nie hodowla musi odbywac sie na podstawie FAQ.
Mialem kiedys zaloznego posta i kilku takich "znawcow" ktorzy stwierdzili ze sie nie znam i nie mam pojecia o hodowli bo napisalem cos czego akurat wspomniane FAQ nie zawieralo. chociaz z drugiej strony jesli oni nie maja doswiadczenia to FAQ staje sie ich "hodowlaną ewangelia".
Uprawnienia umieszczania postów