Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: akt kompulacji ?

sim0n
    Guest

akt kompulacji ?

jak dochodzi dokladnie u pajakow do samego aktu kopulacji ? problem moj polega na tym ze mam dzielone jedno terra na 3 mniejsze szybkami i przy szynach od "drzwi" jest szparka 1,5-2 cm w jednej jest dojrzala samica smithi a w drugim prawie napelniony samiec albopilosa ;/ i nie wiem czy jest mozliwe zaplodnienie jej ? czy musze je przeprowadzac czy moge byc spokojny ?

Theraphos
    Guest

Re: akt kompulacji ?

przez szpare 2 cm moze przejść...

kak
    Guest

hehe a o co ci chodzi.
    chcesz zrobic mieszanca smithixalbopilosum, czy boisz sie, zeby tego nei bylo?
    pajak spokojnie moze zwiac nawet przez 1 cm szczeline, w koncu to kwestia splaszczenia odlwoka.

btw co to jest kompulacja - kolacja przy kompie?

Awikularia
    Guest

Miales na mysli, ze samiczka sie przycisnie do tej szpary, a samiec wlozy bulbusy i ja zaplodni? Hm, no coz, mysle, ze to nie wypali, ale nie testowalam czegos takiego.

garo
    Guest

Jezeli miales na mysli to samo co powiedziala Awi to nie masz szans, a jezeli miales na mysli to ze chcesz dopuscic samca albopilosum do samicy smithi to nie wiem czy cos z tego wyjdzie najwyzej jakies mutanty puzniej.

Jak masz zamiar tak zrobic to poszukaj lepiej samca smithi a jak sie boisz ze pozniej nie bedziesz mial co z nim zrobic to ja go chetnie odkupie od ciebie.

pozdro garo

Uprawnienia umieszczania postów