-
pomoc w przeniesieniu pajakow
witam
jestem zmuszony przeniesc swoje 11 pajakow z pokoju do piwnicy i mam problem ze swiatlem dziennym dla nich bo nie ma za bardzo okien w mojej piwnicy, czy oswietlenie z czerwonych zarowek wystarczy ? moge je ewentualnie zmienic na bezbarwne, czesc z nich jest w terrariach a czesc w faunoboxach i plastikowych pudelkach jednorazowych.
-
Re: pomoc w przeniesieniu pajakow
hmm, chyba nie bedzie im przeszkadzac jezeli w ogole nie beda mialy swiatla jesli chodzi o piwnice to moze byc dam zbyt chlodno wiec bedziesz musial czyms dogrzewac
-
Jesli zapewnisz im odpowiesnią temperature,to swiatłem nie musisz sie przejmować.Pająkom jest bez róznicy czy mają widno czy ciemno.
-
co, rodzice przegonili :]
-
No jasne stary chodujesz pajaki a takie pytania zadajesz !!!
Przeciez pajaki nie potrzebuja do zycia swiatla dziennego !!!!
W piwnicy ma hodowle pajakow i skorpionow full moich znajomych i jest ok, zarowki im wystarcza a nawet tez ich nie potrzebuja jezeli jest odpowiednia temperatura !!!
garo
-
Jeśli masz niektóre z nich w docelowych terra to mozesz dla efektu dać świetlówki fioletowe "dyskotekowe".
-
spx
-
spoko spoko chlopaki wiecie ze chce dla moich pupili jak najlepiej
-
simOn a ty przenosisz na jakis czas czy na zawsze, jak na jakis czas to moze niech ktos ci pomoze, przechowa, w piwnicy to tak nie bardzo...
Uprawnienia umieszczania postów