Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Inkubator

kibol90
    Guest

Re: Inkubator

własnie kiedy p.murinus samica osiąga dojzałość płuciową najwczesniej??

leviatan
    Guest

I znowu mnie rozbawiłeś Jeszcze nie dopuściłeś a już się pytasz jak inkubować kokon ?

Saurus
    Guest

leviatan, jednak pytanie o populacje modliszek w okolicach Łodzi bije wszystko na glowe Tu sie po prostu dowiaduje na przyszlosc

Awikularia
    Guest

1. Dojrzałość "płuciowa" samiczka osiaga okolo 10-11 wyl., samiec zas okolo 8-9 wyl.
    2. Obracac w sumie nie trzeba, ja tego nie robie - raz robilam i spieprzylam kokon :P.

3. Nie moze miec stycznosci z podlozem, poniewaz musi byc ono stale wilgotne - jak bedzie sobie lezal kokon bezposrednio na torfie, to splesnieje w ciagu kilku dni.

4. Nie, samica nie bedzie trzymala kokonu w szczekoczulkach, to nie ten typ ptasznika.

5. Nastepnym razem spisz sobie pytania na kartce i wpisz w jednym poscie....

kibol90
    Guest

no i co ale ja poprostu lubie wiedzieć Leviatan i zlikwiduj ten opis!!hehe

kibol90
    Guest

a samiec jest dojzały dopiero wtedy kiedy dostaje bulbusy czy jak to sie tam zwie bo napisałaś około 8-9 wylinka??:P:P:P:P

Awikularia
    Guest

Samce sa dojrzale [b]TYLKO I WYLACZNIE[b/] wtedy, kiedy maja bulbusy - co u samcow nastepuje zwykle po 8-9 wyl. Przedtem tych bulbusow nie maja, a jak sie nie ma "fiutka", to jak chcesz zaladowac samice??????

Awikularia
    Guest

Kurcze, pogrubione mialy byc tylko 2 slowa. Cos spitoliłam. Prosze mnie nie wyrzucac

Kordian
    Guest

Podoba mi się tekst z "fiutkiem" i "ładowaniem"

Theraphos
    Guest

Awi ależ Ty jesteś perwersyjna! :P

Uprawnienia umieszczania postów