-
Re: Ludzie pomożcie.Wyciek z odwloka chromy
Dobra to przekladam pajaka
-
Ou yeah po chwili szukania wreszcie znalazłem .Tu masz Temat założony przez Baku są w nim opisane co zrobić w takich sytuaciach jak twoja http://www.terrarium.com.pl/forum/re...05#reply_60499
-
Dzieki.Przekladajac ją zauwazylem ze robi pajeczyne.to dobrze czy źle?
-
Tzb robi - wytwarza.Jak dotknalem jej nogi sprawdzic czy zyje,bardzo wolno ją cofnela.Aha jest przed wylinka.POzdro
-
Hmmm to moze byc dobry znak...Jesli jest w jakikolwiek sposob aktywna to moze byc ok :]
-
Tak jak mowi Samael. Nie mozna przekreslac pajaka, trzeba ratowac :] Mimo wszystko musisz mic swiadomosc, ze wszelkie uszkodzenia odwloka sa bardzo niebezpieczne i wiele z nich konczy sie smiercia zwierzaka.
Czasami nawet, mimo pozornego zasklepienia, potrafia wystapic problemy przy wylince. Ale trzymajmy kciuki.
Pozdrawiam.
-
Sluchaj ja mialem kiedys taki przypadek z zamica smithi ze nagle patrze a tu jej z odwolka cieknie maz taka wlasnie i podejrzewalem ze swierszcz ja ugryzl bo akurat tam chodzil i ona go nie chciala jest, na szczescie dzieki Bogu nie zjadla ona swierszcza bo sie szykowala do wylinki i jakies 2-3 godziny po tym zaczela liniec i jak wyliniala to miala jau wszystko ok z odwlokiem a swierszcza wyjolem i wrzucilem innemu pajakowi.
Co do twojej chromki to polecam posmarowac to jakas wazelina, mowia ze nie piowinno sie nic robic ale jak masz wazeline to posmaruj na pewno to pomoze i zatamuje ten wyciek.
pozdro garo
-
nie ingerowalbym zadnymi mascmi tylko czekal do wylinki, zapewnij jej duza wilgotnosc i spokoj !! <--- to przede wszystkim , nie tykaj jej nawet zeby sprawdzac czy zyje bo to ja stresuje, daj jej czas i looknij do niej po kliku dniach
-
Widze ,ze mamy tu kolejnego "doswiadczonego hodowce".Juz po raz kolejny udzielasz jakis dziwnych porad !! Przeczytaj co napisali Aposta i Werni,a potem pisz posta.Jesli masz pisac glupoty to sobie daruj,bo temat jest powazny.
-
Zgadzam się z Samael'em odnośnie sim0n'a. Ktoś się kiedyś shizował w podobnej sprawie i się okazało, że pająk po prostu zrobił kaka
Uprawnienia umieszczania postów