-
Co wybrac?
Witam
Przymierzam sie do kupna nastepnego ptasznika i chcialbym wybrac jednego z tych: Lasiodorides polycuspulatus albo Nhandu chromatus. Poradzcie ktorego kupic.
-
Re: Co wybrac?
ja bym radzil drugiego:P czemu? bowiem pierwszego nie znam hehe, a drugiego mialem i bardzo fajny pajaczek, ladny, dosyc aktywny i calkiem zarloczny
-
Nhandu chromatus! Bym ci doradził! Ale wybur należy do ciebie! Wybierz tego co cibardziej sie podona!
-
a ja bym ci polecił pierwszego dlaczego??
bo mi sie bardziej podoba :P
-
A ja bym polecal pierwszego. Ladny, duzy i spokojny ptaszorek.
Pozdro
-
no ja osobiście jednak bym wybrał lasiadoride powód - bardziej mi sie podoba. Tytlko czy ją gdzieś dostaniesz u nas w Pl bo ja jeszcze nie widzialem (moze widzialem ale przeoczylem)
-
Nhadu Chromatus dorosłe osobniki są naprawde piękne! Nogi podobne do geniculaty, ciemno-szary karpakas no i odwłok Vagansa ))) Cudeńko
-
Ja wybralbym tego pierwszego,bo jest mniej powszechny.N.chromatus jest b popularny ostatnio i dostaniesz go bez problemu.Pierwszego rzadziej mozna spotkac w naszych hodowlach :]
-
a ja powiem tak : kup oba, nie bedziesz zalowac jeden pajunk w ta czy w tamta:P ja mam ich 45 i 3 skorpy.
Uprawnienia umieszczania postów