Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Problem z T.Blondi

Mieszany widok

sim0n
    Guest

Problem z T.Blondi

mam kolejny problem;/

T.Blondi przeszla wylinke z L3 na L4 i podczas przechodzenia jej najwyrazniej sie zle ulozyla poniewaz gdy przeszla juz caly proces to ostatnia noga po lewej stronie jest w polowie wykrzywiona rusza nia i chodzi normalnie ale jest po prostu wykrzywiona, czy to przejdzie po kolejnej wylince i czy ta noga bedzie sprawna?? i drugi problem stracila kolor z bezowego na czarny, wroci jej poprzedni kolor ??

Awikularia
    Guest

Re: Problem z T.Blondi

To normalne, ze T. blondi zmienia po linieniu kolor. Za jakis czas znowu zrobi sie jasniejsza. Co do nogi - mozesz kilka dni ja poobserwowac, mozesz poczekac tez do kolejnego linienia. Z tym gatunkiem jest tak, ze bardzo szybko lapie infekcje, jak ma jakies uszkodzenie ciala. Chyba bedzie jednak lepiej te noge amputowac, jak pajaczek bedzie okolo tydzien-dwa po linieniu. Jest maly, wiec szansa na wyleczenie jest dosc spora.

ironkapela
    Guest

Czy ja wiem czy warto amputowac. Jezeli pajakowi nie spodoba sie ta noga to ja sobie sam amputuje

wh6fxe
    Guest

Dokladnie... jesli bedzie mu ta noga przeszkadzala to sam sobie ja amputuje nawet jesli noga zostanei taka krzywa do nasteopnej wylinki to po linieniu powino wszytko wrocic do normy.

sim0n
    Guest

dzienx

Uprawnienia umieszczania postów