Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 45

Wątek: jak bylo na gieldzie w niemcach!!! kupilem solpuge :D

djtommi
    Guest

Re: jak bylo na gieldzie w niemcach!!! kupilem solpuge :D

ja nic nie mam do tego zwierzaczki barod mi sie podobaja tylko dziwnie mi to wygladalo.

Tepez
    Guest

Uważaja lepiej na Trapdoor spider, oj uważaj... Pozatym daj do go duzego faunaboxu i nasyp bardzo duzo ziemi.

angelo
    Guest

BADAJCIE TO ZDJECIE!!!!

j.w.

ziu
    Guest

jeszcze sobie go w ..... wsadz ehh co za narod pokaz go jeszcze na klacie i jaki to jestes zajebisty!! Czy kupujesz te zwierzaki zeby sie nimi chwalic w taki sposob?!? Spoko nie jestem zazdrosny, chodzi o to ze rozni juz tu byli co mieli nie wiadomo co, a okazywalo sie ze fotki sa swietne ale zapozyczone z innych serwisow a potem tylko wstyd. potwierdziles ok, ale dziwnie to wygladalo jakis londyn, inna data, ludzie chca wiedziec ze maja do czynienia z twoimi zdjeciami a nie fotami, z zagranicznych stron.... to tyle z mojej strony.

Awikularia
    Guest

Nie widzieliscie znaczkow w moim poscie? Coz, ja czasami tez zapomne w aparacie zmienic date i czasami mam kilka godzin lub dni do tylu. Z drugiej strony nie ma sie co dziwic ludziom, ze pytaja o rozne rzeczy, jak widza jakas niezgodnosc. Tyle sie ostatnio namnozylo sciemniaczy, ze lepiej pytac i sie troche potlumaczyc. Nie uwazam pokazywanie zdjec zwierzat czy z gieldy jako chwalenie sie, uwazam (po moich kilku rozmowach osobiscie i nie osobiscie z Angelo) ze jest to czlowiek w porzadku i dosc powazny - i stara sie pisac poprawnie, co dla mnie ma duze znaczenie (coz, jestem staroswiecka). Chwalenie sie jednak chyba wyglada inaczej... Tak prznajmniej mysle. Aczkolwiek zdjecie na glowie i to niewyrazne jest takie, jakie jest . Z drugiej strony, kiedy mi zwial z pudelka P. murinus, to tez mi wbiegl na kark a pozniej na glowe i tam sobie jakis czas siedzial. Znajac mojego meza, jakby byl wtedy w domu to tez by mi zrobil najpierw zdjecie, a pozniej mnie ratowal .

ziu
    Guest

rozumiem Awi nie wiem nie znam go wiec sie nie wypowiadam, i pokazujac zwierzaki normalnie to jest to poprawne "chwalenie" sie kazdy chce ogladac cos co nie jest szeroko dostepne, ale uwazam ze robienie fotek na glowach itp nie ma nic wspolnego w hodowla i pokazaniem piekna zwierzaka.

Awikularia
    Guest

"uwazam ze robienie fotek na glowach itp nie ma nic wspolnego w hodowla i pokazaniem piekna zwierzaka"

Tez tak uwazam. Jakby mi maz zrobil to zdjecie, to bym umiescila je w "przykrych doswiadczeniach" .

Atrax
    Guest

Ja z kolei nie wyczulem w tym ani grama podstepu i uwierzylem koledze angelo :>
    Powiem wiecej - jestem ciekaw, jak to jest z ta trudnoscia hodowli solfug, bo RZEKOMO pajeczaki te sa BARDZO wrazliwe na bledy hodowcy i malo kto potrafil je uchowa, gdyz wymagaja specyficznych warunkow termicznych..

Ps. Jakiego masz trapdoora? :] Sam rozgladam sie za jakimis pospolitymi w stylu S. robertsi, ale kiszka.

Awikularia
    Guest

Solfug jeszcze chyba nie rozmnozono w niewoli i zyja w niej bardzo krotko. Zdaje sie, ze potrzebuja dosc specyficznych warunkow - w jednej czesci terra 35-40 stopni, w drugiej 10-15... Dosc trudne do zrealizowania....

Atrax
    Guest

Generalnie chyba chodzi o spadki temperatur, jakie wystepuja w ich naturalnych srodowiskach (w dzien patelnia, w nocy zamrazarka).

Uprawnienia umieszczania postów