Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 45

Wątek: jak bylo na gieldzie w niemcach!!! kupilem solpuge :D

angelo
    Guest

dla niedowiarkow!!!

moge wysla inne zdjecia na e-maila bo komputer nie chce mi bardziej zmniejszyc innych zdjec i nie moge ich tu zamiesic

djtommi
    Guest

Re: jak bylo na gieldzie w niemcach!!! kupilem solpuge :D

przeslij mi je na djtommi@wp.pl a CI umieszcze tylko napisz w ktorym dziale.

elkrakerso
    Guest

Re: dla niedowiarkow!!!

solfugi... ))))) miodzio zajebiste są... z tego co się orientuje to dorastają do 7cm i to prawdziwi rzeźnicy w świecie owadów,w kontakcie "one to one" praktycznie żadne zwierzątko nie ma szans, atakują dosłownie wszystko co nie jest zbyt wiele większe od nich,wszystkie owady(skorpiony,wije,modliszki itp)nawet małe gryzonie są bardzo agresywne i nie są jadowite,szkoda tylko że aktywnie głównie nocą.widziałęm pare filmików na national geographic i dawała sobie rade nawet z kilkoma szerszeniami broniącymi gniazda-a to o czymś świadczy no nie?ile sobie cenisz za sztukę angelo??

angelo
    Guest

jak bede mial wiecej powiem cene ale gdzies 80 zl
    i sa rzeznikami w swiecie bezkregowcow lepiej by zabrzmialo bo do owadow uim daleko

elkrakerso
    Guest

no w sumie tak-to bezkręgowce(my mistake ale"solifugae" zaliczane są do gromady pajęczaków więc mniejsza z tym, ważne że fajne są :P

djtommi
    Guest

to sa 3 fotki ktore dostalem od angelo ogolem sa fajne tylko jedno mnie zastanawia tylko, czemu byly one zrobione w 01.01.2004 ?? bo taki zostal na nich zapis ktory sie tworzy przy zrobieniu zdjecia twoim kodakiem dx7590 jak wynika z tych samych danych.

Obcy
    Guest

:)

Takie podejrzenia rzucacie i jakby conajmniej napisał ze był w kosmosie a nie na giełdzie.

elkrakerso
    Guest

Re: :)

no nie? kolo chciał się pochwalić nowymi fajnymi zwierzakami a tu go wszyscy pod lupę wzięli i lustrację robią... "co za naród..." :P pozdro4all

angelo
    Guest

bo ladowalem baterie i za kazdym razem musze na nowo czas ustawiac a ze mi sie nie chcialo to dalem cancel czy odpowiada ci taka opowiedz

angelo
    Guest

Re: :)

elkrakerso to po prostu zazdrosc chyba

Uprawnienia umieszczania postów