-
jak bylo na gieldzie w niemcach!!! kupilem solpuge :D
przez przypadek trafilem na gielde terrarystyczna w giessen i to co tu zobaczylem przeszlo mooje najsmielsze oczekiwania!!!
po pierwsze ceny ...... sa smieszne
po drugie roznorodnos gatunkow
po trzcie wielkosci gieldy .......praga sie chowa
kupilem sobie same ciekawostki solpuge prawdziwa tarantule TRAPDOOR SPIDERA nephilie na 90% zaplodniona. wzialem takze kontaky to byla najlepz agielda na jakiej bylem.
przyjmuje zamowienia na solpugi trapdoor spidery nephilie tarantule a liste innych rzadkich pajakow ktoe wypisze za niedlugo miedzy innymi ephbopus cyanognathus
NA ZDJECIU SOLPUGA
-
Re: jak bylo na gieldzie w niemcach!!! kupilem solpuge :D
gratulacje .wystaw jakies jeszcze ciekawe zdjecia
-
świetne zwierze!! ile kosztowała jeśli można wiedzieć??:>
-
to wypas, fajna fotka SOLPUGA ale moze mi ktos cos wiecej o tym powiedziec bo w necie nic niema o tym czyms
-
solpuga to pajeczak podobnie jak skorpiony pajaki kosarze amblypygi roztocza i reszta. mam juz prawie wszystkie pajeczaki tzn z kazdego rzedu po trochu
-
A mozesz podac jakies przyladowe ceny:>??
-
-
dla mnie to kolega cos sciemnia pokaz fotki innych zwierzatek ktore tam kupiles i jeszcze jakas tej "solpugi"
-
nie musze ci nic udowadniac awi mnie zna i chyba moze potwierdzic moja prawdomownosc. gielda byla w giessen kolo frankfurtu nad menem
-
a londyn to automatycznie komputer nazywa kazde zdjecie ktoe sciagam z aparatu bo bylem w londynie i nie zmienilem jeszcze nazwy
Uprawnienia umieszczania postów