Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 45

Wątek: jak bylo na gieldzie w niemcach!!! kupilem solpuge :D

Tepez
    Guest

Re: jak bylo na gieldzie w niemcach!!! kupilem solpuge :D

Nie bardzo w takiej temperaturze. Sulfugi żyją wraz z innymi ptasznikami, które hodujemy.

Atrax
    Guest

Calkiem mozliwe, ale chodzi o to, ze musza miec zapewnione pewne chlodzenie, tudziez zimowanie w temperaturze ponizej 10*C. Poza tym wiekszosc wymaga dosc duzej wilgotnosci. A co do rozmnazania w niewoli, to sie da :] Przynajmniej wedle mojej wiedzy, w Europie dosc czesto mnozy sie popularne Eremobatesy.

Aha - o hodowli solfug wiem jedynie tyle, co udalo mi sie dowiedziec od jednego.. moze 2 hodowcow, wiec bazuje co najwyzej na ich wiadomosciach :]

Awikularia
    Guest

A ja z kolei mowie to, co ja wiem . Poza tym niektore ptaszniki zyja w bardzo roznych miejscach, czasami skrajnie klimatycznych. Myslisz, tepez, ze kazdy ptasznik ma tak, jak u nas w terrarium?

angelo
    Guest

tak jak powiedziala awi pajaka mialemna rece a ze balem sie go chwytac mocniej wiec uciekl mi na glowe kolega ktory nie umie obslugiwac sie moim aparatem zrobil niostre zdjecie i taka jest cala historia! nigdy nie wsadzalem sobie zadngo pajaka na glowe i ze swoich pajakow tylko albopilose i grammostle biore na reke a do reszty z kijem podchodze.
    posta wystawilem poniewaz wiele ludzi pytalo sie o solpugi i trap doory mam teraz doi nich dostep wiec chc spelnic niektore marzenia
    pewnie ze hcialem sie pochwalic w kazdym czlowieku cos takiego drzemie zwlaszcza ze solpug albo trap doorow w polsce jest chyba niewiele

ziu
    Guest

ciesze sie ze doszlismy do porozumienia :-) a taka nephile to sam bym chcial miec

angelo
    Guest

ziu nie ma sprawy mozemy sie dogadac ta moja jest z odlowu na 90% zaplodniona kokon latwy do odchowania namiary na mnie juz masz

popekjr
    Guest

rowniez slyszalem o tym co mowi avi, ze zyja krotko w niewoli ( z tego co pamietam gora 2 lata) i ze strasznie ciezko je rozmnozyc (z tego co slyszalem to praktycznie niemozliwe) a wiedza ta pochodzi z jakiegos programu przyrodniczego.

PS. angelo a z panem Kulczykiem jakies powiazania masz??? a czy miales jakies kontakty z SB???? mysle ze powinienes stanac przed komisja sledcza!!

Tepez
    Guest

Też kupię malutką Nephilę A jaka cena takiej L1?

angelo
    Guest

komisje sledcza mam tutaj na forum
    jak dojdzie do ekstradycji stane osobiscie na gieldzie w swietochlowicacgh i z wszystkiego sie wytlumacze

kazek0
    Guest

No wlasnie ile za taka L1??Bo ty zaplaciles 80 za zaplodniona??

Uprawnienia umieszczania postów