-
-
Re: B.emilia i g.rosea dziwne zachowanie
Jak nie wiesz kiedy emilka miala wylinke to poczekaj 4-5 dni i spróbuj nakarmić, przez te 5 dni z głodu nie padnie.
A co do rosei widocznie tak jej sie podoba.Na twoim miejscu cieszył bym sie, że w taki fajny sposób poluje.
-
nic sie im nie stanie...jak zglodnieja to zaczna jesc i wyjda z kryjowek
-
one jedza przynajmniej rosea tylko nie pokoi mnie to że mają identyczne budowle że jakby potpatrzyły od siebie a to inny goatunek
-
No i.... co z tego:/ Pajak wie co robi i nie potrafi sie czegos nauczyc jest za prymitywny. Cechy pajaka sa jedynie wrodzone, NIE nabyte.
-
dokladnie....wh6fxe.....(ale nick)...i dziwi cie to ze sa podobne a to inne gatunki...no wiec chyba wiesz ze takie malutkie pajaczki L1, L2 sa do siebie podobne bo sa malutkie............nie wiem jak ci to wytlumaczyc bo to jest za banalne......i to co pajaki robia to tez jest ich sprawa.....robia to na co maja ochote:P:P:P:P
-
Jasne alew takiemu malemu pajaczkowi to i tak podajesz rozgniecione pinki wiec niem a roznicy czy wylikna byla wczoraj czy miesiac temu.
Moje male pajaki i skorpu jedza juz pinki na drugi dzien po wylince (ale to sie tyczy tylko malych pajaczkow i skorpionow oraz rozgniecionych pinek ktore sa spijane a nie zabijane przez zwierzaki moje).
garo
-
-
Moim zdaniem i tak by wtedy nie widzial pajaczkow poniewaz mlode pajaki w pudelku bez kryjowki zachowuja sie troche jak podziemne i 90% moich malych pajaczkow caly czas (prawie caly czas) siedziala pod ziemia na dnie pojemnika.
-
Kazdy urzadza pudelko po kliszy, jak chce. To raz. Dwa - niec w tym wszystkim nie ma niezwyklego, normalne zachowania pajakow. Trzy - akurat Grammostole i Brachypelmy od razu sie roznia wygladem, od 1 linienia.
Uprawnienia umieszczania postów