mam te 2pająki emilia L2-była L1 i niedawno zaczełem jej grzebac w pojemniku bo cały czas siedziała pod kokosem i nie wychodziła 1miesiąc nie jadła i nie wychodziła mniała kokos zakryty podłożem(sama se tak zrobiła)i z tyłu wykopany yunelek wyjścia ,i dokładnie wczoraj otworzyłem pojemik(zagląam codzień)i nic jak zwykle nie widze oprucz kokosa i podłoża no to podniosłem lekko kokosa i emilka wyskoczyła mówie jakaś większa szukam wylinke a tu nima a nic nie jadła;/niechcąco zachaczyłem paznokciem o te zakrycie kokosa a tam wylinka była uzyta jako wzmacniać do murku tyle że ja niewiem kiedy ona przeszła wylinke i niewiem kiedy karmić;/ bo mogło byćto wczoraj jak i miesiiąc temu;/
a teraz rosea -jest dziwna też zakopała sobie główne wejście do domku(kokosa)i zrobiła jakby 1główne wyjście i 3wentylator:P i teraz też siedzi cały czas pod ziemią;/ wrzuciłem wczoraj świerszczyka może zje a tu patrze z kanaliku wychodzi 1różowa łapa potem 2 i świerszcz podchodzi i ona cam i go w podziemie nigdy tak nie polowała i zastanawia mnie czemu one sa pod ziemią;/ rosea L3