Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Uczulenie - można?

Mieszany widok

Lockdown
    Guest

Uczulenie - można?

Czy można być uczulonym na mocz ptasznika ? Bo moja mama była w zoologicznym i sie pytała ogolnie jakie są wady to gościu jej powiedział że można być również uczulonym na mocz.. Pierwsze słysze ;\

skqn
    Guest

Re: Uczulenie - można?

no ja w sumie tez pierwsze słysze o takim przypadku ale watpie ze w twojej rodzinie jest ktos uczulony na takie cos a pozatym ilez ptasznik tego moczu ma jak dobrze zamkniesz to sobie moze sikac ile wlezie

Awikularia
    Guest

Zdaje sie, ze pajak nie wydala moczu jako takiego :P

kielon
    Guest

Nie można powiedzieć ze pająk się wysikał bo on to co wydala to dwie rzeczy na raz a jeżeli ktoś jest u ciebie uczulony to większym problemem by było jak by pająk się wyczesał niż załatwił a pająka nie będziesz brał na ręce wiec czemu miał by się na tobie załatwić to co wydali w pudelku nawet byś tego nie poczuł ze się załatwił

Atrax
    Guest

Uczulenie na wydaliny pajaka?... no dobra Powiem tak... z roztoczami jest ten problem, ze nie jestesmy uczuleni na same roztocza, a na ich odchody.. ale, zeby PROBLEM stanowilo to u czlowieka w kontakcie z ptasznikami, to nie slyszalem ;]

cage
    Guest

wg. mnie to głupota i kolejna niewiedza sprzedających.

Pulek
    Guest

Patrząc z biologoicznego punktu widzenia, to wydaliny pająka to GUANINA i wątpie zeby był ktoś na nia uczulony. Widać brak kompetencji i niewiedzy osoby sprzedającej.

Lockdown
    Guest

No też mi się tak wydaje.. Wcisne jej tą informacje o tej Guaninie że na to nie można być uczulonym i tylko to świadczy o braku niewiedzy

Samael
    Guest

To sie sprzedawca popisal <lol> Wiedze ma cienka jak sik pajaka...No ja mam uczulenie na glupote,ale niestety jakos lekarstwo ciezko na to znalezc :]

Atrax
    Guest

Zreszta po tym, jak w jednym sklepie sprzedawali przez jakis czas padnietego murinusa, nic mnie nie zdziwi.

Uprawnienia umieszczania postów