-
Co ja moge tym ewentualnie karmic
-
Re: Co ja moge tym ewentualnie karmic
-
karm go wszystkim co masz sałata jakies warzywa owoce
-
:]:]:]:]:]:]:] nie do konca mi o to chodzilo zeby go hodowac - choc zawsze mi sie one podobaly a nawet pewien respekt przed nimi czulem... ale chcialbym raczej to podac jakiemus "drapiezcy" i interesuja mnie Wasze sugestie jaki rozprawilby sie z tym jakos spektakularnie... czysto teoretycznie a ja wtedy postaram sie to odniesc do moich mozliwosci hodowlanych i trzymanych okazow i jesli jakis spelni wytyczne to sproboje a wszystko nagram i dam moze nowego posta...
-
To zwykły pasikonik.
Każdy duzy ptasznik go zje,jak wolisz cos spektakularnego polecam kameleona-fajnie sciągnie go językiem,waran połknie bez efektu,gekon tez zerzre bez jakis konkretnych ekscesów.
Komu by go nie dać to jego smierc będzie niezbyt efektowna.
Tak jakby duzego swierszcza cos zerzarło.
-
Ja karmiłem nimi moją vaganskę kiedy miała około 4,7 cm ciała. Trochę było walki. Teraz vaganska jest o dwie wylinki starsza, wczoraj miała ostatnią, więc będzie miała ponad 6 cm ciała (dość juz taka duza) i taki pasikonik nie będzie dla niej problemem
-
Ale mowa o tym nanknocie 10zł czy o tym zielonym swierszczy czy mlodej szaranczy
A tak na powaznie to jasne ze mozesz karmic ale tym zielonym owadziekiem a nie banknotem
pozdro garo
Uprawnienia umieszczania postów