Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Brachypelma Albopilosum:Co sądzicie

Lord_Wlodek
    Guest

Re: Brachypelma Albopilosum:Co sądzicie

ja mam 3 szt juz podrosniete, i czasem w nocy (szczegolnie jak popija ostro na imprezie) to lubia spiewac i nie moge wtedy zasnac wiec sie zastanow bo jak trafisz na podobny okaz to bedzie ciezko :P

maka
    Guest

uwazam ze jest sliczny i niedoceniany pod tym wzgledem,ma sporo kreconych wloskow i to jego zaleta,nawet dla wieloletniego hodowcy wart,by zasilal zbiory,lagodny,ciekawy..........same zalety
    goraco polecam tego pajaka mam L9 samiczke i czasami jest sie z czego posmiac,bo zjedzone owady(resztki) pakuje w pajeczyne i kladzie mi przy drzwiczkach do wyniesienie.............jak worek na smieci przy drzwiach.......prawdziwa gosposia

wh6fxe
    Guest

Ja polecam zaczac od okolo L4-L6. Nie jest wtedy jeszcze duzy (nie bezdiesz sie na poczatku go bal) zrzuca dosc czesto wylinki (1-2 miechy) i nie jet jzu taki calkiem maly jak L1 a do tego bedziesz widzial jak sie wybarwia po 6 wylince.

Norek
    Guest

zawsze sądziłem że "Kędziory" to takie byle co i po co to kupować. zmieniłem zdanie jest to "fajny" i ciekawy pajączek, mój sie kopie jak głupi. wole sie z nim "bawić" jak z tymi wszystkimi smithimii...
    pozdrawiam
    Norek

Atrax
    Guest

Ich sie nie sprzedaje na sztuki, ale na kilogramy ;]

Ale najpierw, mimo wszystko poczytaj o nim, bo juz byli tacy agenci, ktorzy planowali jego sprzedaz, bo wydawal im sie "agresywny", gdyz wyczesywal wloski w obronie.

Uprawnienia umieszczania postów