-
Re: Jak tam po filmie??
Mi sie bardzo podabal ten film, tylko szkoda ze taki krotki byl. Mam nadzieje ze poleci wiecej takich filmow !!!
Ten film napewno oglondalo wiele osob, ktore sie nie zajmoja sie terrarystyka i napewno obalilo to mit o groznych i kwiorzerczych bestiach jak nazwano ptaszniki!!!(oby tak dalej)
POZDRO
-
Ja mam nagrany Ale to i tak najlepszy filmik dok. o ptasznikach jaki widziałem.
-
film oki ! mnie najbardziej rozwalalo branie pajaczkow na rece bez zadnego czajenia sie !!!
-
I jak zwykle Atrax idiota mial 1000 innych zajec..nie wybacze sobie.
Widze, ze dosc pozytywnie zostal odebrany...chyba pierwszy raz
-
Kurcze, żałuje, że też mam takiego pecha i przegapiłem powtórke na Animal Planet, a to wszystko przez MU :P
-
Ja wiem że wy interesujecie sie terrarystyką ;] powiedziałem to w swoim przypadku. Nic sie z tego nie dowiedziałem, ale gdybym nic nie wiedział o pająkach to bym sie coś dowiedział, czyli wtedy by MI podobał sie ten program
Pozdrawiam!
-
JA jestem przeciwny braniu na ręce pająków, niezależnie w jakim celu i w jakich okolicznościach jest to robione. Ale jeśli ma to pomóc naszym pupilom, to jestem jak najbardziej za. Jednak facet w niczym im nie pomagał, tylko stresował. Takie jest moje zdanie...
-
Tak, dlatego napisalem ze w tlumaczeniach powinno byc uwzglednione - twierdze tylko ze zadna z tych nazw nie jest bledna (albo obie sa ;>)
-
Ja sie dowiedzialem ze istnieje ptasznik bez oczu . A jesli chodzi o przekaske to on nie powiedzial ze to najwiekszy pajak tylko jeden z najwiekszych :P. Branie na rece w tym filmie bylo wg mnie ok, pokazalo to ludziom, ze to nie osmionogie potwory, tylko wieksze pajaki
-
To samo chciałem rzec
Zwrociliscie uwage ze mało było ptasznikow agresywnych? Nie było zadnej z haplopelm, poecilotherii ani podziemnych (zauwazylem tylko przez momencik crawshai'a i blondi). Film mial po prostu uswiadomic widzom ze ptaszniki nie sa tak straszne jak wygladalo to w tych starych filmach. Nota bene dla mnie te "stare filmiki" wlasnie lekko burzyły to o czym starali sie ludziom powiedziec.
Ten strach jest zakorzeniony dosc gleboko i wydaje mi sie ze takie filmy staraja sie wyjasnic owe nieporozumienie o "krwiozerczych, bezlitosnych ptasznikach ktore tylko czekaja by ukasic i zjesc"
Uprawnienia umieszczania postów