-
Jak tam po filmie??
I jak wrażenia po filmie dokumentalnym? Mi się podobał ale musiał być dawno temu nakręcony. Skoro nie wiedzieli co to za niebieski ptasznik (Chromatopelma cyaneopubescens) No i facet posiadał bodajże Pterinochilus murinus. I było śliczne ujecie Vegansa Mój narazie jest malutki l4.
Ps; Chcieli byście by w polsce takie pajaczki biegały na wolności
-
Re: Jak tam po filmie??
Mi program tez sie bardzo podobal, nareszcze pokazali piekno tych pajakow a nie jakie to one sa "grozne" i wogole jak w innych filmach. Powinni u nas tez zrobic cos takiego ze daja ludziom popatrzec na pajaki i je brac na rence tak jak pod koniec tego fimu, bardzo mi sie to podobalo
-
nawet fajny
tylko nie wiem czemu chcieli zabijać vagansy...wkońcu są chronione a w ameryce prawie nic sobie z tego nie robią....;/
-
Jak dla mnie to jeden z lepszych filmów dokumentalnych
od tego filmu zaczeła sie moja przygoda z ptasznikami
-
Zapomnialem jeszcze dodac ze ta chromatopelma na wolnosci byla przecudna
-
najlepsze były wstawki z jakiegoś starego filmu o ptaszniku-godzilli
-
ja oglądałem go po raz 3, i tak jek łape zdziwiło mnie to że sie tak fascynowali chromą, przecież film pochodzi z 2002 a pająk został odkryty w 1907 , i jeszcze mówili żę nikt go nie fotografował itd. ogólnie było dosyć mało gatunków
-
Bardzo fajny film !
Nie podobały mi się tylko przekąski z pająków, a fe sadyści ! ;P
-
No, i te przekąski chyba składały się z L.Parahybany Bo mówili o ptaszniku olbrzymim jak to jedli.. A ten niebieski ciekawy ptasznik to Chromatopelma moim zdaniem! Vagansy fajne i szkoda mi było tego chłopczyka jak chciał sobie go zostawić na zawsze ;d Ogólnie film ciekawy , ale krótki I troche mnie dziwi czemu np. w jego domu T.Blondi i B.Boehmei miały zamiast podłoża biały żwirek i wogóle tak małe terraria :?
-
no film ogolnie spoko ale malo pajaczkow pokazali a ta przekaska to byla bladyna czy mi sie tylko wydawalo
ide dzisiaj na grilla to moze sobie przzadzimy przysmak)))) (zartowalem ja kocham pajaczki )
Uprawnienia umieszczania postów