-
Re: Minatrix wylika czy śmierć
Tomek nie koniecznie głupota mozliwe że niewiedzą:/
A ile wougle za niego dałaś?
NA przyszłość masz nauczke żeby bardzo uważać przy nadrzewnych a szczegóolnie Awi ktłóre są dość wrażliwe!
-
Nie wiem od kiedy pająk przechodzi wylinkę w pozycji stojacej a nie leżącej(o ile można to tak nazwać);/ no i nie padł bo bije mu serducho... może macie racje
-
-
pająki przechodzą wylinki w różnych pozycjach. Nawet w pojemniku z wodą! Kiedyś sie tak zdarzyło.
Może przejść w różnych pozycjach a ta na plecach jest najczęstszą i najbardziej "popularną" i chyba najbardziej lubiana przez pająki
-
Oj pająki często przechodzą wylinkę w pozycji do góry. :-/
-
Ja w ogole jestem przeciwnikiem kupowania wyrosnietych pajaczkow, zwlaszcza takich ktorych chcesz sie "nauczyc". Chyba ze ktos koniecznie chce rozmnozyc, i potrzebuje na gwalt. A z avicami naprawde warto zaczac zabawe od maluszkow, imho to najpiekniejsze ptaszniki jakie chodza po Ziemi.
-
Proszę o skasowanie tematu
macie rację, argument Theraphosa najbardziej do mnei trafił. Szkoda mi pająka a jeszcze bardziej kasy.Już nic nie da sie zrobićProsze o skasowanie tego posta
-
Dziwi mnie trochę, że nie wzięłaś tego pająka wysyłką PKP, przy tej cenie i gatunku bym nie oszczędzał.
No ale powodzenia, ktoś kiedyś pisał, że uwolnił pająka siłą grawitacji, tzn wziął pająka za nogi i zaczął lekko huśtać, raz w jedną, raz drugą stronę, aż pająk wyszedł.
Ale musiałabyś poszukać w archiwum.
pozdro
-
Po co wogule sam go przeżucałeś na plecy! Trzebyło go zostawić a pająk sam jakby potrzebował przewrucił by sie na plecy!
-
Dobra ja proponuje zamknąć wątek bo i tak do niczego to nie prowadzi!
Gdańszczanka dostała odpowiedz i ma nauczke na przyszłość!
Dalsza dyskusja nie ma sensu!
Uprawnienia umieszczania postów