Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: kokon

Mieszany widok

wrobel_16
    Guest

kokon

Mam takie pytanko ile pajaczków murinus usambara moze pomiescic taki kokon
    no ijak karmi sie nimfy, cwiartka pinka??????????????????

smash
    Guest

Re: kokon

FAQ

smash
    Guest

i opis gatonkow

Kordian
    Guest

Zajrzyj do FAQ. Nimf się nie karmi!! A ile jest maluchów w kokonie to masz chyba w opisie murinusa.

Marx
    Guest

powalaja mnie tacy ludzie

kielon
    Guest

co do kokonu to nie ma reguły
    widziałeś kiedyś nimfę ? chciałbyś jeszcze ja karmić ? przecież by pękła

kak
    Guest

kielon - nie pękłaby, bo by nie zjadła pokarmu
    Z reszta, chyba Robert albo Awikularia, nie pamietam, dawali zdjęcie nimfy, ktora jadla niezaplodnione jajeczko, i jakos nie pękła :P

robert.p.
    Guest

Kokon może mieć rózną ilość młodych,w końcu pająk to nie maszyna.żeby wszystko było jednakowo.Równie dobrze może ich być 150 jak 80(tyle miałem ostatnio),a czasem może wyjsc z tego wielkie zero ,i też trzeba to przeżyć.
    A nimf sie nie karmi,co najwyżej one same mogą coś tam wyssać z niezapłodnionych jaj,ale to raczej wyjątek a nie reguła.

przemek_lewy
    Guest

ej sorry mam pyt. chcez sie zabierac czy moze juz sie zabrales za kokon murinusa a nie czytales nawet opisu gat!! wiesz co to za pajak wogole?? polecam zebys zaczal od spokojniejszego pajaka:] albo poprostu sprzedaj kokon jak juz masz
    wiesz co bedzie jak ci murinus zwieje, to nie potrzebuje wilgoci wysokiej cos upoluje w domu i mozesz miec tylko problemy, a jak widze po pyt to za duzego dosw to jeszcze nie masz z pajakami , wez zacznij od jakiejs tam parahybany bedziesz mial latwiej a na murinusa to przyjdzie kolej, i przeczytaj caly faq nie tylko co cie interesuje ale all, albo sie chociaz zorientuj jakie tematy sa tam poruszone

morda
    Guest

U mnie murinus miał 77 młodych. Samica złożyła jeszcze dwa kolejne kokony (łacznie 3). Niestety parę dni temu padła (co u Harpactiirinae jest bardzo częstym zjawiskiem).

Uprawnienia umieszczania postów